A szeretet szimfóniája

 

A szeretet szimfóniája

 FILMAJÁNLÓ
www.debrecen–portal.hu

A szeretet szimfóniája

Azért ajánlom ezt a filmet, mert mióta megnéztem, ez a kedvencem. Időről -időre mindig van kedvenc filmem, néha nagyon erősen érzem, hogy ez most fontos alapkő az életemben.
A főszereplő fiút figyeltem. Hogy érte el a céját. Nem volt harsány és törtető. Mit csinált, mire figyelt, -amit mi általában észre sem veszünk. Csodálatos volt maga ahogy az utat is megtette a találkozásig a szüleivel. Mindig kíváncsi volt, teljes élvezetével a zenének élt és soha nem veszett bele, mindig tovább tudott lépni. Ezen a ponton általában megfeneklünk. Nem vitte távol a céltól a "baráti segítség " sem. Soha nem adta fel, ha gyengébbnek is tűnt a környezeténél. Kívánom mindenkinek, hogy ilyen jó szándék vezérelje az életében.. és persze jó "szórakozást" a filmhez.

A szeretet szimfóniája
(August Rush)

amerikai film
Hang: 5.1 HUN, 5.1 angol, angol DTS
Felirat: magyar

Rendezte: Kirsten Sheridan
Szereplők: Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys-Meyers , Robin Williams , Terrence Howard

Műfaj: családi-romantikus-dráma
Játékidő: 110 perc
Forgalmazó: Budapest Film (2007)

Tartalom:

A fiatal ír gitáros egy nap találkozik egy csellistával New Yorkban. A talákozásból egy gyermek fogan, August Rush, ám a fiú árvaként nő fel. A különleges zenei tehetséggel megáldott gyermek tehetségét arra használja fel, hogy megkeresse szüleit. Egy nap, egy idegen Wizard nevű férfiban lel segítségre, így együtt indulnak útjukra...

Oscar-díjra jelölt dráma a zene hatalmáról Freddie Highmore (Arthur és a villangók), Keri Russell (Esti mesék), Jonathan Rhys- Meyers (Match Point, Tudorok) és Robin Williams főszereplésével.

Teteje