VII. Auchan Őrült Futás

 

VII. Auchan Őrült Futás

Az idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében a VII. Auchan Őrült Futás 2018. augusztus 18-án.

A helyszín az Erdőspusztai Arborétum 15 hektáros területe. A táv 8,5 km, melyen 33 akadállyal kell megküzdeniük a futóknak.

Ilyen akadály például a vízágyú, homokzsák cipelés, a gumihegy, a rönkfutás, a labirintus, a bálahegy, az asztalugrás, a palánkmászás, a mocsárjárás, a függeszkedés, a csőben kúszás és még sok más izgalmas kaland vár az indulókra. Az akadályok kemény kihívást jelentenek mindenki számára, de aki elég elszánt, kitartó és bátor, az gond nélkül teljesíti majd a távot.

A versenyzőknek lehetőségük van egyéni és 4 fős csapatban való részvételre. A 4 fős csapatban való indulással célunk, hogy a versenyzők segítsék és biztassák egymást, mivel az utolsónak beért csapattag ideje számít. Mindenki, aki teljesíti ezt az akadálypályát, egy különleges egyedi érmet vehet át a célban.

Az indulók rajtcsomagot, egyedi emblémázott technikai pólót, fagyit, dinnyét és frissítést kapnak.

Várjuk a helyszínre a szurkolókat is. Az Erdőspuszta nyugodt, gyönyörű környezete kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

Mindenkit szeretettel várunk a versenyen!

Nevezés: www.debrecenikilometerek.hu oldalon

Teteje