VII. G4 Éjszakai Futás

VII. G4 Éjszakai Futás, Debreceni Kilométerek
 

VII. G4 Éjszakai Futás

Immár 7. alkalommal rendezzük meg a G4 Éjszakai Futást. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is az év legrövidebb éjszakájához igazítottuk a versenyt.
A rajtpisztoly június 16-án este 10 órakor a Debreceni Egyetem előtti téren dördül el. Az éjszakai fények között 9 km-t kell megtenniük a versenyzőknek, akik a rajtszámukhoz egy-egy világító karkötőt is kapnak ajándékba. Természetesen a nevezéshez jár egy befutóérem is.
Az útvonalon minden egyes kilométert táblával jelzünk, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát. Annak érdekében, hogy zavartalanul működjön a verseny, rendőri felvezetést  biztosítunk. A jól láthatóság érdekében, minden versenyzőt arra kérünk, hogy ha van láthatósági mellénye, fejlámpája, azt mindenképpen hozza magával.
A verseny útvonala:
Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra -  Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).
Évről-évre egyre többen kapnak kedvet ehhez a különleges hangulatú versenyhez, így idén is több száz futóra számítunk.

Debreceni Kilóméterek Sportegyesület
 

debreceni kilóméterek, éjszakai futás

Teteje