Édes percek - édes kettesben

 

Édes percek - édes kettesben

A Valentin-nap közeledtével hamarosan piros plüss szívek és kedves, szőrmók barna macik lepik el a város kirakatait. Nem könnyű ilyenkor egyedi, kedves ajándékot kigondolni és pláne beszerezni. A Batthyány Cukrászda a vásárlói számára gyönyörű és ízletes finomságot talált ki, személyes, kedves és figyelmes ajándékot, mellyel anélkül, hogy különösebb költségekbe vernénk magunkat - látszik, hogy szívből adjuk - és biztosan örömet, „édes perceket” szerzünk vele.
A mini torták bármilyen, a Batthyány Cukrászda cukrászmesterei által készített torták ízében választhatóak.
Ahogy megláttam a csodás cukrászkölteményeket, úgy éreztem, hogy történeteket mesélnek arról, aki adja, annak, aki kapja. Egymásnak, egymásról. Történeteket megismerkedésről, kapcsolatról, barátságról, bánatról, boldogságról, szerelemről, szeretetről, tiszteletről. Meséket a múltról, jelenről, jövőről. Kis szigetek a hétköznapokban, ahol találkozhatunk, megpihenhetünk, bocsánatot kérhetünk, újra kezdhetünk, igent mondhatunk, bízhatunk, szerethetünk és nem utolsó sorban édes perceket oszthatunk meg barátainkkal, szeretteinkkel.
A mini tortákat elég két nappal előre megrendelni.
A www.debrecen-portal.hu szerkesztősége a Valentin napot egészen biztosan a Batthyány Cukrászda mini tortáival teszi emlékezetessé!

A cikk partnere: 

Teteje