Éld át velünk!

Malom Hotel
 

Éld át velünk!

A Debrecen-Portál csapata ellátogatott a Malom Hotel éttermébe, hogy megkóstolja a már mások által oly nagyon dícsért fogásokat.
Sokat hallottuk ismerőseinktől, hogy ide érdemes betérni egy jó ebédre, mert mint mondják: „Nagyon ízletes, magyaros, házias és nem utolsó sorban csodálatos a kiszolgálás. Mindenképp el kell mennetek!”

Ezért hát összebeszéltünk, hogy egy munkaebédet a Malom Hotelben fogunk elkölteni. Gyermekkorunkban csak úgy hívtuk: a malom, de nem is sejtettük, hogy majd egyszer lesznek olyan debreceni vállalkozók, akik új életet visznek a régi, ódon épületbe, visszaadva valódi értékét és majd mi itt fogunk egy ilyen nagyszerű élményt szerezni.
Meghívtuk budapesti kollégáinkat, akik boldogan fogadták, ahogyan a pincérek oly törődéssel és odafigyeléssel szolgáltak ki minket. Tetszett nekik a Malom hangulata, berendezése és az igazi ízletes gulyás leves teljesen levette őket a lábukról (és minket is) az utána következő fogásokról nem is beszélve, melyek igazán új ízeket is megmutattak… legyen meglepetés az újonnan érkezőknek, mily finomságot tesznek eléjük az asztalra! Malom Hotel

Hát javasoljuk minden debreceni és más városból, országból érkező éhes vendégnek, hogy feltétlenül keresse meg a Malom Hotelt, nem fog csalódni!
Kérdésünkre, ha nagyobb társasággal érkeznénk, tudnának-e fogadni, készséggel válaszolták: mindenféle rendezvény, összejövetel számára tudnak helyet biztosítani.
Mi is visszatérünk még hozzájuk, mert kellemes helynek találjuk a hotelt és hálásak vagyunk az ott dolgozó embereknek és a tulajdonosoknak!

Üdvözlettel:
Debrecen-Portál csapata

A cikk partnere: 

Teteje