3D gerincanalízis

 

3D gerincanalízis

Egy forradalmian új, röntgensugár nélküli  gerincvizsgáló készülék! Abszolút biztonságos, sugárzásmentes, a gerincről 3D-s képet alkotó, maximális pontosságú BackScan® gerinc analízis és tanácsadás.

A vizsgálat biztonsággal alkalmazható 6 éves kortól már gyermekeken is! Sugárzásmentes, nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre, bármikor megismételhető

Az analízis mutatja a gerinc eredményeit egyenes tartásában,  előrehajlásában és terhelésre kompenzált állapotban, jobbra és balra  dőlve, illetve akár ülve, előregörnyedt, panaszt okozó testtartásban is.

A gerincen szegmentális szöget mérünk 1 fok pontossággal (röntgen mérési  hibája 4 fok!!!), majd regionális szöget mérünk (lordosisok,  kyphosisok), szintén 1 fok pontossággal. Jól láthatók (ami sokszor  kézzel nem érzékelhető) az egyblokkban mozgó és a hipermobilis ízületek!
A mérés után, az analízis birtokában egyedi tornaterv állítható össze minden egyes  régióra, izomcsoportokra lebontva. Újraméréssel a fejlődés követhető, mellyel  fenntartható a páciens kitartása, figyelme és jól ellenőrizhető a  terápia maga.A Harmóniaház egy hely, ahol találkozik a szépség, az egészség és a spiritualitás!

www.harmoniahaz-debrecen.hu

 

A cikk partnere: 

Teteje