A Buci Pékség tradíciói

 

A Buci Pékség tradíciói

Nem mondunk újat azzal, hogy a vállalkozók gyakran úgy érzik a piacon magukat, hogy egy dzsungelharcban állandóan az életben maradásukért küzdenek.

A piac minden szegmensére igaz ez, így az élelmiszeriparban tevékenykedők is ugyanebben a cipőben járnak.

Vannak olyan ügyes vállalkozók, akik feszült piaci verseny közepette, emberségüket és munkájuk, termékeik minőségét megtartva még mindig a víz fölött vannak, sőt folyamatosan tudják hozni a vásárlóik elvárásának megfelelő színvonalat.

Régi partnerünk a Buci Pékség. Róluk szól most ez a cikk. A pékséget 1991-ben alapította első tulajdonosa Debrecenben, 1995-től a második tulajdonos vezetésével működik és szolgálja ki péksüteményekkel megrendelőit, vásárlóit.

Ez egy szorosan összetartó családi vállalkozás, ahol a tradíciókat követve szívesen fejlesztik tudásukat és eszközeiket a legmodernebb sütőipari technológiák szerint.
Náluk a pékek már nem cipelnek zsákokat, kamionokról töltött lisztsilóból levegőfúvással mérik s adagolják a lisztet a gyúráshoz.

Mint a hagyományokat őrző és használó mesterek, a Buci Pékség szakemberei is ragaszkodnak a kézzelgyúrt termékhez. Hiszen a kézi munkát nem lehet gépekkel helyettesíteni. Megérzi az embera kézzel igazított kalács vagy a gömbölyített a zsömlék varázsát.

Amibe az ember belesüti a szívét, lelkét, annak a péksütinek ellenállhatatlan az íze.

A Buci Pékségnél azt vallják, hogy csak az a valódi kenyér, ami kovásszal készül, az is jó hosszú érleléssel, akár 6-8 órát is várnak a sütés előtt.

Náluk fontos alkotórész az étel és az anyagok tisztelete, ugyanis minden szem pogácsába, minden hajtogatott leveles tésztába, minden isler csoki mártásába belekerül a tésztával való bánásmód is.

Elsőrendű követelmény az is, hogy csak jó alapanyaggal dolgoznak. Immáron 10-15 éve látnak el bennünket beszállítóink: liszt, margarin, alma, túró,lekvár, tej, sajt, stb.

Így dolgozik a Buci Pékség, ahol várják nemcsak vásárlóikat, de vállalkozó partnereiket is – konyhákat, üzlet tulajdonosokat, viszonteladókat. Minden igényt, kérést próbálnak kielégíteni.

Rendelhet rendezvényre, esküvőre, éttermébe vagy születésnapra!

Buci Pékség
4034 Debrecen, Veres Péter utca 37.

Web: www.bucipekseg.com

Tel.: (52) 419 007

A cikk partnere: 

Teteje