A chili ízei

chilifarm_debrecen-portal
 

A chili ízei

A Sárréti Chilifarmot és erős termékeit már sokan ismerik. Idén több új termékkel is bővítették palettájukat.

CHÉVITAMIN nevű vegyes vágott zöldségeket vagy csalamádét az erős savanyúságot kedvelőknek ajánljuk. Nagyon jó főtt ételek mellé.

A legújabb CHERNOBIL fantázianévre hallgató szószuk úgy készül, hogy tisztán a trinidadi skorpió nevű chilipaprikából készül fűszer hozzáadása nélkül. Leginkább sültek mellé, pizzára, hamburgerre ajánljuk. Inkább fűszerként használjuk, mint szószként. Szigorúan maximum egy késhegynyit tegyünk, különben életveszély!!!

A NYELVTERPESZ: csokoládé habanero, illetve piros színű trinidadi skorpió, és „karolina reaper” azaz „kaszás”, a legújabb guiness rekorder az alapja. Erőssége megfelel a szabvány könnygáznak! Karibi ízvilág: jamaicai rummal bolondítjuk meg az édes chilipaprikát. Felhasználása hamburgerek, pizzák, sülthúsok mellé! A legelvetemültebbek mártogatósnak ehetik. Csak annak, aki szereti! 

Újra találkozhatunk a nagyon kedvelt Chocanero-val, vagyis szárított habanero chillit szeletelik, jól kiszáríták és kap egy csokoládé fürdőt. Extrém édesség, ezzel lehet „fejezni” egy vacsorát.

Fontos a mértékletesség! Oda kell figyelni, mert ha túlzásba visszük eléggé megviseli a gyomrot, a beleket. Akár napi 3 alkalommal is ehetünk belőle: reggelire, ebédre és vacsorára, ha betartjuk a fokozatosságot, és valóban megfelelő mennyiséget fogyasztunk belőle!

Egyébként felmelegít, és jó hatással van az egészségre, tapasztalatunk azt mutatja, hogy aktíválja az immunrendszert.

Sárréti Chilifarm a debreceni karácsonyi ünnepi vásárban is kint van, szeretettel várja Önöket egy kóstolóra!

 

A cikk partnere: 

Teteje