Debrecen marad az Internet Kultúra Fővárosa

 

Debrecen marad az Internet Kultúra Fővárosa

Hatodik alkalommal is Debrecen szerezte meg a Magyar Marketing Szövetség vándordíját, amelyet minden évben az a vidéki település nyer el, ahonnan a legtöbb díjazott „Év Honlapja” pályamű érkezik az adott évben. Az elismerést a Kreatív Vonalak 11 díjának és a PW Studio 4 munkájának köszönhetjük.

2019 év végén 18. alkalommal hirdette ki a Magyar Marketing Szövetség az Internet Marketing Tagozattal karöltve, az Év Honlapja pályázatot. Az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményére 26 kategóriában, összesen 183 nevezés érkezett. 2019 november 27-én, az Extra Budapest színpadán került sor a díjak ünnepélyes átadására.

„Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek és webfejlesztő csapatok előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri!” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Forrás: https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2019

Kreatív Vonalak: https://www.kreativvonalak.hu/

 

Teteje