DeCode Design - Tapéta panelek

 

DeCode Design - Tapéta panelek

Ha visszagondolunk gyermekkorunkra, biztos vagyok benne, hogy legalább egy olyan nagyszülő vagy szomszéd eszünkbe jut, akinek hatalmas vízesés vagy idilli erdei tájkép „díszítette” a nappaliját, ebédlőjét. 

Esetleg az őszi erdőt ábrázoló kisszobai falra? A tapéta panelek reneszánszukat élik, és ha most még idegenkedsz is a gondolattól, összeállításunk végére érve garantáltan átértékeled a szerepüket!

Beletúrtunk a kínálatba, hogy megmutassuk, milyen csodás tereket hozhatunk létre a tapéta panelek segítségével. Az áruk mérettől és minőségtől függően körülbelül 12 és 250 ezer forint között mozog, és posztertapéta néven is találkozhatunk velük.

Ma már a kiegészítők és a lakberendezési tárgyak összhangjával megteremthető az a modern, jó értelemben vett látványos és giccsességtől mentes enteriőr, amit régen kevésbé tudtak
megvalósítani. Vegyük sorra, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha óriás poszteren akarjuk elhozni New York utcáit,egy beton fal struktúráját, netán Marilyn mosolyát a nappalink közepére. 

 A poszterek alapanyaga általában a vinyl, akárcsak a tapétáké. A digitális technika segítségével már családi fotóinkat, egyéni elképzeléseinket is rányomathatjuk. Látványosak a tájképek, utca részletek, családi fotók, virág minták vagy a geometriai minták. Vannak már olyan tervező programok is, amikkel láthatjuk, hogyan nézne ki egy minta a saját otthonunkban. 

A plakátot elhelyezhetjük a lakás bármely területén, egy biztos, hogy ezentúl kiemelt figyelmet kap a helyiség. Amit szem előtt kell tartanunk az az, hogy nem jó ha a bútordarabok megtörik, vagy túlzottan takarják a képet. Ezért viszonylag szabad falat válasszunk.  Már nem feltétlenül kell ragaszkodnunk a nappalihoz vagy ebédlőhöz, kerülhet a poszter a gardróbra, beltéri ajtóra vagy egyenesen a vécébe. Sőt mi több az UV-védős festékkel készült nyomatok már a kültéren is alkalmazhatók anélkül, hogy tönkremenne esőzésben vagy kifakulna a színe a nap sugaraitól.

Üzletünkben nagy választékban megtalálhatóak ezek a termékek. Az elképzelt enteriőrök kialakításához lakberendezői segítséget is tudunk nyújtani.
 

DeCode Design Studio
Debrecen, Cegléd utca 11

70-6245165

 

Teteje