Egyedi, ízletes, sok-sok szeretettel készült ajándék – a Kiskertemben lekvárok és dzsemek Adventi csomagjában

 

Egyedi, ízletes, sok-sok szeretettel készült ajándék – a Kiskertemben lekvárok és dzsemek Adventi csomagjában

Kedvenc, karácsonyi hangulatú kézműves lekvárjait most mindenki megveheti akár csomagban is - ajándékként is megvásárolható minden szerettednek – kedvezményesen. Készülj, várd az ünnepet együtt a Kiskertemben gazdasszonyával.

A Kiskertemben kínálatában  olyan természetes módon, hőkezeléssel tartósított kistermelői élelmiszerek találhatók, melyek nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert, színezéket és aromákat.

 

 

A Kiskertemben dzsemek speciális állaga is a természet műve: gyümölcspektin hozzáadásával érik el ezt az állapotot. Ez egy természetes anyag, amit elsősorban almából, illetve citrusfélékből lehet kinyerni.

100 % ÉLVEZET – 0 % CUKOR

Mivel a Kiskertemben-nek fontos az egészséges életmód, maguk is igyekeznek kevesebb fehér cukrot fogyasztani, de kedvenc lekvárjaink és dzsemjeink kellemesen édes zamatáról semmiképp sem szeretnénk lemondani. Ezért törekszenek arra, hogy minél több termékük diabetikus kivitelben is elérhető legyen. Ezek a lekvárok és dzsemek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, ugyanakkor szintetikus édesítőszerek helyett eritritolt használunk a készítésükkor. Ez egy természetes cukoralkohol, ami nem okoz hirtelen vércukorszint emelkedést, így nem csak diétázók, de cukorbetegek és candida diétát folytatók is bátran fogyaszthatják ezeket a termékeket.

 

Adventi csomag:

Fahéjas alma dzsem 220 ml
Szilva dzsem 220 ml
Sütőtök lekvár 220 ml

 

Adventi csomag - diabetikus:
Fahéjas alma dzsem - diabetikus 220 ml
Szilva dzsem - diabetikus 220 ml
Sütőtök lekvár - diabetikus 220 ml

Megrendelés itt:

http://www.kiskertemben.hu/index.php/termekeink/termek-csomagok/adventi-k%C3%A9zm%C5%B1ves-csomag-detail

A cikk partnere: 

Teteje