Féldrágakövek hatása – hordjunk kristályokat!

 

Féldrágakövek hatása – hordjunk kristályokat!

Az ékszereink is hatnak ránk? Amennyiben kristályok, drága vagy féldrágakövek, tulajdonképpen igen. Az oka az, hogy az ásványok, kövek különböző frekvenciájú rezgéseket sugároznak ki magukból. Az emberi test egyes szervei egymástól eltérő, egyedi frekvenciájú rezgésekkel működnek. Ezen alapul, hogy szerveinket a megfelelő, hasonló rezonanciájú kövekkel, harmonizálni tudjuk, így vannak ránk jótékony hatással az egyes kristályok.

Választhatunk csakra ékszerekből, vagy horoszkópunknak megfelelően, vagy ahhoz mérten, hogy mit szeretnénk gyógyítani testünkben, vagy milyen hatást kívánunk erősíteni. Tehát, csak ki kell választanunk a megfelelő gyógyító kristályt és egy idő után a segítségre szoruló szerv felveszi annak rezgését és így elérjük célunkat, és ilyen módon is hatással tudunk lenni magunkra. Ezek számunkra láthatatlan energiák, a változást pár perc alatt nem fogjuk észrevenni. Lehetünk szkeptikusak is, viszont, ha kellő türelemmel és nyitottsággal rendelkezünk, egyre érzékenyebbé válunk és érezni fogjuk, hogy jobban vagyunk.

Megfigyelhetjük a különbségeket, és tapasztalatainkból levonhatjuk a következtetést, hogy melyik kő milyen hatással van ránk. Én a színes köveket ékszereknek szeretem, szívesen viselem így kiegészítőként is. A kristályokat ásványi fülbevalók formájában kezdtem el hordani, először, mert tetszettek. Most már nem csak szín alapján választok, hanem a rám gyakorolt hatásaikat is kezdem megtapasztalni. Azt gondolom, sokat olvashatunk a témában, melyen érdemes elindulni, de mindenkinek a saját tapasztalata lesz az igazi. Hamarosan az ekszer-shop.com webáruházban is talál gyógyító kristályokból készült ékszereket.

Teteje