Immunerősítés, Te hogyan csinálod?

 

Immunerősítés, Te hogyan csinálod?

A Herbalife Nutrition felelős vállalatként 2021 őszén közösségi felületein megkérdezte a felhasználókat, hogy ők hogyan, milyen módszerrel támogatják immunrendszerüket. A felmérésből kiderült, hogy a válaszadók jelentős többsége nagyobb hangsúlyt fektetett erre az elmúlt két évben, mint előtte. A válaszok alapján a felhasználók nemcsak ősszel és télen, hanem minden évszakban fontosnak tartják immunrendszerük támogatását.
A túlnyomó többség (87%) jellemzően vitaminok és étrendkiegészítők fogyasztásával teszi ezt. A vezető táplálékkiegészítőket forgalmazó cég egy sajtóesemény keretén belül szakértőket és influenszereket is megkérdezett, hogy ők hogyan támogatják immunrendszerük egészségét és milyen bevált módszereket, praktikákat javasolnak a fogyasztóknak.

Immunrendszer támogatása, Te hogyan csinálod?

A Herbalife Nutrition Immune Booster 2021 felmérését több mint 500-an töltötték ki 2021.08.24-09.09. között. A nem reprezentatív felmérésben résztvevő válaszadók jelentős többsége nagyobb hangsúlyt fektetett immunrendszere támogatására az elmúlt két évben, mint előtte. A jelentős többség (81,6%) szerint immunrendszerünk különböző készítményekkel, módszerekkel való támogatása kiemelkedően fontos.
A válaszadók szerint a három legfontosabb immunrendszert támogató módszer az egészséges táplálkozás, a vitaminok és étrendkiegészítők, valamint a rendszeres sport és mozgás. A túlnyomó többség (87%) jellemzően vitaminok és étrendkiegészítők fogyasztásával is támogatja immunrendszerét. A válaszadók több mint háromnegyede legalább naponta egyszer, de akár többször is támogatja immunrendszerét valamilyen módszerrel, készítménnyel.
A jelentős többség nemcsak saját, de a családtagok immunrendszerét támogató módszerek és készítmények beszerzéséért is felel. A válaszadók több mint háromnegyede szerint pedig szoros összefüggés van a kiegyensúlyozott mentális és lelki állapot, valamint a megfelelő, erős immunrendszer között. Az online felületek, források a legnépszerűbbek a témával kapcsolatos tájékozódásban.
Immunrendszer támogatása, így hatékony!
„Immunrendszerünk egy hihetetlenül összetett hálózat, amely csendben és fáradhatatlanul dolgozik minden egyes nap, és ebben a munkában szüksége van támogatásra ehhez a C-vitamin, a D-vitamin, a Cink és a Szelén a négy alapvető összetevő, amelyet az Immune Booster termékünk optimális összetételben tartalmaz” - mondta el Polgár Enikő a Herbalife Nutrition marketing munkatársa az Immune Booster termék magyarországi bevezetése alkalmából szervezett sajtóeseményen a Hilton Garden Inn tetőteraszán. Kiemelte, hogy a Herbalife Nutrition felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy megismerje a felhasználók véleményét és szakemberek bevonásával folyamatosan tegyen azért, hogy egyre többen válasszák az egészséges életmódot.
Az esemény apropóján szervezett kerekasztalbeszélgetésen a Herbalfe Nutrition vendége volt még Tolvai Reni énekes, Baranya Dávid, a Dancing with the Stars táncosa, Szabó Jucus gasztroblogger és Porkoláb-Minarik Annamária pszichológus. A szakember az immunrendszer és a kiegyensúlyozott lelkiállapot kapcsán kiemelte, hogy nem véletlen, hogy a felhasználók szoros összefüggést feltételeznek az immunrendszer és a kiegyensúlyozott lelkiállapot között. Elmondta, hogy a stressz jelen van életünkben és nagyon erősen rontja az immunfunkciót, tehát minél inkább megtanulunk harmonikusan élni, harmonikusnak lenni önmagunkkal, annál jobban fog működni az immunfunkciónk. Hozzátette, ezért fontos, hogy megfelelő figyelmet tudjunk fordítani a stresszkezelésre.
Szabó Jucus gasztroblogger arról beszélt, hogyan lehet egy rohanó életmódot követve is egészségesen táplálkozni. Elsőként kiemelte az idénynek megfelelő zöldségeken és gyümölcsökön alapuló változatos táplálkozás fontosságát, és mivel ezek az alapanyagok már kevesebb tápanyagot és vitamint tartalmaznak, elmondta, hogy táplálékkiegészítőkkel segíti a megfelelő bevitelt.
Tolvai Reni énekesnő elmondása szerint számára a legfontosabb, hogy egészséges és színpadképes legyen bármely pillanatban. Az immunrendszerének támogatása kapcsán pedig kitért arra, hogy többféle vitamint is fogyaszt a cég termékei közül, amelyeket reggel, délben és este étkezés előtt fogyaszt. Baranya Dávid a Dancing with the Stars táncosa elmondta, hogy ez most egy nagyon intenzív időszak az életében, de alapvetően hozzá van szokva a kihívásokhoz. Fontosnak tartja, hogy táncosként, ne csak szellemileg, hanem testileg is fitt legyen, mivel hiányos fellépőruháiban is jól kell kinéznie a színpadon. Tónusosságának megtartásában az is segít, hogy kedvese smoothie-ját viszi magával gyakran a próbákra.

Forrás:grayling.com

Teteje