MÁLYVAVIRÁG KLUB DEBRECEN

 

MÁLYVAVIRÁG KLUB DEBRECEN

2016. november 19. 16 óra

Téma:

A Mályvavirág Alapítvány „a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért”, 2013 májusában alakult meg. A létrehozás oka az volt, hogy legyen egy olyan szervezet Magyarországon, amely kifejezetten méhnyakrák-megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik.

A következő Mályvavirág Klub Debrecenben a Család állítás témájához fog kapcsolódni, nagyon érdekes lesz. A programot Dr. Váradi Magdolna vezeti. A Doktornő aneszteziológus a Nőgyógyászati Klinikán és családterapeuta.
Bemutatunk ezen kívül egy másik újdonságot, ami minden klub napunkon szerepelni fog. Ez a LÉLEKÓRA. Vezetője Murányi Edina, aki mindig fog valami újat adni Nektek, hogy a lelki életetek harmónikusabb legyen. Vele is megismerkedhettek.

Mostantól a Klubba szeretném biztosítani nem csak a méhnyakrákban érintettek részvételét, hanem azokét is akik bármilyen más módon kapcsolódnak hozzánk. Segítők, szakdolgozók, vagy olyan ismerősök akiknek esetleg van érintett ismerősük, vagy csak egyáltalán érdeklődnek.

Célom ezzel, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a segítők és az érintettek és mindenki kapjon olyan pluszt amit a saját életében kamatoztathat.

A csoport továbbra is zárt, a programon való részvételt kérem nálam jelezni, hogy a létszámot követni tudjam.

A meghívottak is hívhatnak nyugodtan érdeklődőket, ami fontos, hogy a téma érdekelje.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!!

Fejes Veronika
a debreceni Mályva Pont vezetője

gvera@t-online.hu, +36 20 9580 665

https://www.facebook.com/events/781754161964003/

Természetesen, mint minden Mályva program, ez is INGYNES!
 

A cikk partnere: 

Teteje