Műgyantapadló otthonra

3d műgyanta padlóburkolat, padló design
 

Műgyantapadló otthonra

Lakásfelújításnál vagy építkezésnél érdemes fontolóra venni a műgyanta burkolat választását. Hogy miért? Cikkünkben elmondjuk.

A műgyanta leginkább ipari felhasználásban terjedt el magas teherbíró képessége, valamint vegyszerekkel való ellenállása miatt.

Mostanában kezdik felfedezni építtetők, kivitelezők, tervezők, lakberendezők sokoldalúsága miatt. Hiszen a design variációknak csak a fantázia szabhat határt. Készítünk magas fényű, csillámos, márványmintás, gránithatású, egyedileg tervezett mintával, sőt 3D matricázással vagy szabadkézi festéssel készült padlókat.

A műgyanta nem csak padlóra, falra is felvihető és gyönyörű, különleges felületeket tudunk elérni általa.

Nagy előnye önterülő tulajdonsága, melynek köszönhetően egybefüggő lesz a felület, így fuga- és küszöbmentes, könnyen tisztítható réteget kapunk. Ha ráömlik a szennyeződés, nem marad nyoma. Nehezen sérül vagy karcolódik.

Tehetünk rá szőnyeget vagy a mintás felületek akár szőnyeg nélkül is megállják a helyüket. Meleg hatású (padlófűtéshez is kiváló.)

Rengeteg színárnyalatból választhatunk, így a legdivatosabb összeállításokat hozhatjuk létre. A színek a helyszínen is kikeverhetők, így kezdettől fogva részesei lehetünk a kivitelezésnek.

A műgyanta padlóburkolat bárhová elképzelhető: nappaliba, konyhába, étkezőbe, fürdőszobába, garázsba, pincébe, sőt a kinti teraszra is. A mintázat lehet teljesen modern, fémes hatású, melyet az alapanyagba kevert csillámokkal érünk el. A felület csilloghat, villoghat vagy lehet totál matt is.  A tehetősebbeknek nagyon ajánljuk a 3D változatot, mellyel tökéletesen egyedivé varázsoljuk otthonát, irodáját. Segítünk ötletekkel, vagy az Ön által megálmodott kép, s az általunk késztett látványterv alapján valósítjuk meg az új padlót.

Tájékozódjon, merítsen ötleteket és hívjon minket! Mi örömmel válaszolunk minden kérdésre.

www.siposcreativ.hu

Tel: +3630 883-6094, +3630 916 3972

3D fal- és padlók kivitelezői

A cikk partnere: 

Teteje