Megújulás az irodában is

Tavaszi iroda takarítás
 

Megújulás az irodában is

Mint minden évben, az idén is legtöbbünknél elindul a tavaszi nagytakarítás projekt. Egy pillanat alatt lett tavasz, a napokban szinte nyári idő köszöntött ránk. A legjobb alkalom, hogy tisztává varázsoljuk a lakást a szőnyegekkel, függönyökkel és bútorokkal együtt.

Porszívók serege áll rendelkezésre, hogy hadba állítsuk az egész évi nehezebben takarítható kosz, szennyeződés ellen.
Pormentes, illatos, csillogó fényes felületek várnak ránk, ha elvégezzük a munkát, ami most soknak tűnhet, de Jóleső érzés marad utána.

Takarítógépet lehet bérelni, vagy vásárolni, ha hosszabb távon gondolkodunk. Hiszen úgy tervezzük, hogy még sok tavasz megtalál minket.

Milyen márkát érdemes választani?

A bevált jó minőségek az Electrolux, a Samsung, a Zanussi és a Gorenje mellett a régi tradícionális márka az ETA is jó választásnak bizonyulhat.
A legtöbb gyártótól kaphatunk cserélhető porzsákkal vagy porzsák nélküli porszívókat kiváló minőségben, jó teljesítménnyel.

Fontos tudni, hogy a mai porszívók előírás szerinti 2200 W teljesítménye 2015-től már csak 1500 W lehet, de a szívó erő nem változott. 2017-től pedig az új szabályozás szerint 800 W teljesítmény mellett változatlanul a 380-as szívóerő lesz az előírás.

 

Nem csak otthon, de  cégnél, az irodában vagy üzletünkben is vendégeink, ügyfeleink jó érzése a tisztaság látványával jelentősen emelhető.

 

Debrecenben a Signal Diszkontban többféle porszívót és takarítógépet megvásárolhatnak kedvező áron, garanciával.

 

 

A cikk partnere: 

Teteje