Tót Endre: Nagyon speciális örömök

 

Tót Endre: Nagyon speciális örömök

Szeretettel meghívjuk Tót Endre: Nagyon speciális örömök című tárlatunkhoz kapcsolódó sajtótájékoztatóra és a kiállítás bejárására 2012. június 1-jén, pénteken 14 órára.

A bejárás alkalmával lehetőséget biztosítunk a sajtó képviselői számára a tárlat megtekintésére, fénykép- és mozgófilmfelvételek készítésére.

 

A kiállítás létrejöttétől, koncepciójáról, a tárlat jelentőségéről Kukla Krisztián, a MODEM igazgatója, Tót Endre képzőművész és a tárlatot megnyitó René Block, a legendás német galerista és kurátor beszél.

A sajtótájékoztatón továbbá részt vesz Fekete József, a Medgyessy Ferenc Gimnázium igazgatója, aki az iskola és a MODEM által közösen indított, Tót Endre kiállításához kapcsolódó múzeumkommunikációs programot ismerteti.

 

A programban részt vevő fiatalok május 31-én, csütörtökön 15.30 és 17 óra között úgynevezett „Flyer” akcióra készülnek, hogy népszerűsítsék a kiállítást. A belvárosban a művész által tervezett pólókban vonulnak fel, egy eredeti Tót Endre transzparenst is felhasználva.

 

Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

Teteje