A természet ajándéka a luxus érintésével

Zipper Fodrászkellék_debrecen-portal
 

A természet ajándéka a luxus érintésével

A bőrünket mindannyian szeretnénk megőrizni fiatalnak.

Ma már sok kozmetikummal találkozhatunk, amely ezért készült. Sokak számára az is fontos, hogy mindezt bio és növényi összetevőkből állítsák össze. Egy egyedülálló, új generációs natúr  kozmetikai termék-családot fejlesztettek ki bio minősítésű növényi összetevőkkel (Ecocert) komplex, teljes körű arc- és  testápolásra, alakformálásra, alapvetően otthoni használatra a Stellánál.

Nature Line terméksor 14 tagból álló speciális kozmetikumai nagymértékben gátolják a bőr öregedését, serkentik az egészséges hám képződését, sejtregeneráló hatásuk meghosszabbítja a sejtek élettartamát, fokozza a sejtek anyagcseréjét, a kötőszöveti rostok rugalmasságát. Ezáltal segít megőrizni a bőr fiatalságát. Feszesíti a bőrt, gátolja a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, halványítja a pigment-foltokat, világosítja, tonizálja a bőrt. A család alakjavító, zsírégető, cellulitkezelő, mellfeszesítő kozmetikumaival – az arc ápolása mellett – a természetes Ecocert minősítésű hatóanyagaik gyors és mélyreható felszívódásával biztosítják a test hatékony alakformálását, zsírégetést és a vízelvezetését, feszessé, üdévé, selymessé varázsolják a bőrt.

A termékek aktív összetevőinek (acai, ginkgo, kávé, alga, avocado, acerola aloe vera, ázsiai tigrisfű, argán ,zöld tea, makadámia, kúszógyökér, vörösbor, szőlőmag, növényi őssejt, rózsa, citrom) kivonata 100%-ban növényi eredetű, tartósítása élelmiszeripari, parabénmentes tartósítószerekkel történik.

A Nature Line kozmetikumok természetes összetevői  alkalmasak a legérzékenyebb bőrök ápolására is. Gyulladáscsökkentő hatásúak, normalizálják a bőr működését, energetizálnak, serkentik a kollagén- és elasztinszintézist, a bőr egészséges enzimműködésének fenntartásával  növelik a hidratációt.

Golden Green Nature Line természetes arc-, testkozmetikum családja a bőr selymes ragyogásának, fiatalságának megőrzését garantálja.

A Superlift Nappali Krém növényi őssejttel, aloe vera kivonattal és organikus argánolajjal gazdagított lágy krém, amely ráncfeltöltő hatásának köszönhetően hidratálja és feszesíti a bőrt. A bőr saját szöveti őssejtjeit stimulálva támogatja a sejtek regenerációját, megújulását, a bőr tömörségének javulását, ezáltal késlelteti a bőr öregedését. UVA és UVB fényvédelmet biztosít, ezáltal védi a bőrt az UV-fény által okozott sejtkárosodástól és a bőröregedéstől.

A termékcsaládot megtalálhatja a Zipper Fodrászkelléknél.

A cikk partnere: 

Teteje