Vadászati nagyhatalom vagyunk - mégis kevés vadhúst fogyasztunk

 

Vadászati nagyhatalom vagyunk - mégis kevés vadhúst fogyasztunk

Magyarország hiába rendelkezik vadászati nagyhatalomként a Kárpát-medence legjobb vadállományával, mégis alig jut az asztalra belőle. A magyar fogyasztás töredéke az európai átlagnak, mert a magyar emberek mindössze évi 40 dekát fogyasztanak évente.  Ezt a piaci rést az Erdei Delikátesz bolthálózat arra használja ki, hogy a fővárosi vagy vidéki háziasszonyokhoz közelebb hozza ezeket a termékeket. Az elmúlt évben az országban már az ötödik Erdei Delikátesz bolt nyitotta meg kapuit  - ezúttal Debrecenben.  A megnyitóról készült videó megtekinthető a linkre kattintva.
Az üzletben azokkal a termékekkel tudnak megismerkedni a vásárlók – speciális kézműves élelmiszerek, ivólevek, fűszerek – amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznának más boltokban. A vadhús gyakorlatilag bio-élelmiszer és nagy fehérjetartalma miatt teljesen egészséges. Az élelmiszerek mellett a vadhús főzéséhez kapcsolatos teljes repertoár is megtalálható az üzletben.

A debreceni üzlet cikk-sorozatban kívánja bemutatni beszállító partnereit – a pálinkás, boros, lekváros, sajtos-húsos termelőket, gyártókat. Hamarosan jelentkezünk az első bemutatkozóval.

https://www.facebook.com/Erdei-Delik%C3%A1tesz-Debrecen-466390196882374/?fref=ts

A cikk partnere: 

Teteje