VIII. Debreceni Halvasárnap

 

VIII. Debreceni Halvasárnap

Az adventi rendezvények keretében a város számos pontján, különböző programokkal találkozhatunk.
A program hagyományosan „Haláldással” veszi kezdetét a főtéren felállított színpadon, ahol népi játékokat és műsorokat tekinthetnek meg a látogatók. Az Aranyvasárnapon különböző halételeket kóstolhatnak meg az ínyencek. Köret: forralt bor és házi sütemények.

Halételek kínálata:

• Haltepertő
• Halpástétom pirítóssal
• Vegyes halászlé
• Korhely halászlé
• Harcsapaprikás
• Dorozsmai molnárponty
• Sült pontypatkó
• Rántott pontyszelet
• Sztrapacska
• Kapros dübbencs
• Narancsos-mákos „boci-szelet”

Ízletes haléteket enne az ünnepeken, de nem akar otthon bajlódni a főzéssel? Látogasson el december 22-én a
Halvasárnapra, ahol a Hortobágyi Halgazdaság Zrt. élő hallal, konyhakész termékekkel várja a halkedvelőket.
Debrecen városa kínálja, a Barabás étterem elkészíti Önnek a legfinomabb halételeket!

Információ:

Tel.: 52/502-220
www.barabasetterem.hu

Forrás: www. iranydebrecen.hu

Teteje