A Wizz Air megszerezte...

 

A Wizz Air megszerezte...

A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy megszerezte a regisztrációt a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditján (IOSA), ami a légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése.

2004-es indulása óta a Wizz Air jelentős időt és energiát fordított arra, hogy világszínvonalúvá fejlessze biztonsági kultúráját, biztonsági folyamatait, valamint dolgozóinak képzését és fejlődését.
Az IOSA rendszer a légitársaságok biztonsági értékelésének világszerte elismert standardja, amely a légitársaságok biztonságmenedzsmentjét, ellenőrzési rendszereit és folyamatait vizsgálja. A Wizz Air értékelését az IATA által elismert hat auditáló szervezet egyike, az AQS végezte.
Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: "A Wizz Air elkötelezett arra, hogy működésének minden területén a legmagasabb színvonalat érje el. Büszkék vagyunk arra, hogy megszereztük az IOSA regisztrációt, amely megerősíti a biztonság kultúráját, melyet vállalatunkban megalapoztunk. A biztonság első számú prioritásunk, és ügyfeleink annak tudatában élvezhetik a WIZZ alacsony viteldíjait és kiváló fedélzeti szolgáltatásunkat, hogy mindeközben biztos kezekben vannak."

 

Teteje