X-Faktor Debrecen

 

X-Faktor Debrecen

DEBRECENI VERSENYZŐ AZ X-FAKTOR ÉLŐ SHOWJÁBAN

Hatalmas lehetőség előtt áll a debreceni gimnazista, Dánielfy Gergő, akit az ország egyik kereskedelmi televízió csatornáján futó tehetségkutató műsor, az X-Faktor mentorházban november 30-án beválasztották a legtehetségesebb 12 versenyző közé, ezáltal bejutott az élő showba és így nagy eséllyel indul a győzelemért.

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb és legnézettebb televíziós show műsorában Gergő másodjára tette próbára tehetségét. Míg három évvel ezelőtt a táborban kiesett, idén akadályok nélkül menetelt előre a műsorban és immár élőben is megmutathatja a nagyközönségnek, mit tud.

A debreceniek előtt nem ismeretlen Dánielfy Gergely neve. Az Ady Endre Gimnázium idén végzős növendéke évek óta rendszeres fellépője a helyi kulturális rendezvényeknek, idén például a Debreceni Virágkarnevál gálaműsorában énekelt élőben többek között egyik saját szerzeményét.

A debreceni énekes televíziós szereplése városunknak is nagy dicsőség, hiszen ezzel újra bizonyítékát adjuk annak, Debrecen mennyi tehetséget ad az országnak, illetve hogy Debrecen szereti és elismeri a fiatal tehetségeket. Az X-Faktor első élő showjára november 5-én kerül sor.

Gergely továbbjutását a műsorban megadott módon leadott szavazatokkal lehet támogatni! Kérjük, szavazzon Ön is Gergelyre, aki tehetségével növeli Debrecen hírnevét.

Teteje