debreceni egyetem

Orosz központ Debrecenben
 

A Debreceni Egyetem orosz központja

Bútorokat, könyveket és egy Orosz Központot is kapott a Debreceni Egyetem Putyin alapítványától

szuperszámítógép_debrecen-portal
 

Bekapcsolták az ország leggyorsabb számítógépét Debrecenben

A szuperszámítógépekkel szemben állított legfontosabb elvárásként az adatok feldolgozását és tárolását említette, melynek a most átadott, Leó névre keresztelt szuperszámítógép maximálisan
megfelel

 

Egyetemi hírek

Megvalósulhat a felsőoktatás egyik legfontosabb társadalmi küldetése, vagyis az a szociális hídszerep is, amely lehetőséget teremt a kitartó, elhivatott és tehetséges fiataloknak, hogy kitörjenek a szegénységből.

 

Nemzetközi ápolástudományi konferencia

Május 12-18. között rendezi meg nemzetközi konferenciáját és intenzív programját az ENNE (European Network of Nursing in Higher Education) elnevezésű európai szervezet a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudomány Centrum Egészségügyi Karán

 

Hálózati Integráció

Közvetlen kommunikációt biztosító adat, hang és video továbbítására kiépített rendszert, valamint a Debreceni Egyetem és Nagyváradi Egyetem campusait lefedő Wi-Fi hálózatot adtak át 2012. november 29-én a két intézmény vezetői Debrecenben.

 

 

Kapcsolatok Napja

A Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok 2012. október 20-án negyedik
alkalommal rendezte meg a Kapcsolatok Napját

 

20 éves a szociálpedagógus-képzés

A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar 2012. október 15-én, a Kar Napján ünnepelte a szociálpedagógus-képzés 20. évfordulóját. Ez alkalomból átadták a Kiváló gyakorlóhely és Kiváló tereptanár kitüntetéseket is.

Teteje