Agóra novemberi programok

 

Agóra novemberi programok

Dátum: 

2016 november 03, csütörtök - 10:00 - 2016 december 10, szombat - 12:00

Helyszin: 

Agóra Debrecen

Az őszi szünetben minden nap 10 órakor nyitunk, és sok gyerekprogrammal várjuk a látogatókat: 2016. november 2. és 4. között a LittleBits Halloween Speciál foglalkozásain rémisztő szellemet, hátborzongató jelmezt vagy ijesztő töklámpást készíthetnek a résztvevők az elektronikai készletek segítségével. A november 5-i Kreatív tudományközéppontjában a felhők állnak, november 6-án, a Vasárnapi tudományra érkezők pedig mágnesszörnyekkel ismerkedhetnek meg.

 

2016. november 8. és 11. között a Magyar Tudomány Napja és a Tudomány Világnapja alkalmából speciális előadásokat hallhatnak az Agórában délutánonként az érdeklődők, megtudhatják például, miért cserélte le Einstein a hegedűt szabadalmakra, hogyan fedezte fel Szent-Györgyi Albert, hogy a paprikának különösen magas a C-vitamin tartalma, milyen messziről küldi képeit a Hubble űrtávcső, és hogy működik az öntisztuló beton.

 

Számos rendhagyó program gazdagítja a tudományos élményközpont novemberi kínálatát.

2016. november 12-én, szombaton RobotozNI Jó! címmel NI Nap lesz az Agórában. A National Instruments 15. születésnapja alkalmából szervezett programon többek között robotikaoktatás, robotbemutató, drónreptetés, látványos kísérletek, kézműves foglalkozások és lufibohóc várják az érdeklődőket.

2016. november 20-án, vasárnap az Uniós Fejlesztések Nyílt Napján a hagyományos programok mellett koncertek is lesznek az Agórában, 2016. november 23-án, szerdán pedig ismét otthont adunk az iTTKutathatsz - Természettudományos és Mérnöki Fesztiválnak.

Agóra programok részletesen: PDF icon agora_november.pdf

Teteje