V. Halloween Futás

 

V. Halloween Futás

Dátum: 

2016 október 22, szombat - 18:00 - 19:30

Helyszin: 

Debrecen

Boszorkányok, szellemek futnak szombaton az Egyetem téren

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület ötödik alkalommal szervez Halloween Futást 2016. október 22-én, szombaton 18.15-kor. Táv: 9 km. A rajt és a cél az Egyetem téren lesz. Közel 350 futó részvételére lehet számítani.
A sportrendezvény különlegessége, hogy a versenyzők többsége jelmezbe (boszorkánynak, szellemnek, vámpírnak..stb) öltözve fut. A Halloween elképzelhetetlen a töklámpások fénye nélkül. A rendezvényre mindenki faraghat töklámpást, amely az Egyetem téren kiállításra kerül és a legkreatívabbak díjazásban részesülnek. Minden sportoló a célban befutóérmet kap, ha teljesíti a távot. A verseny végén TOMBOLA sorsolás lesz, a rajtszám alapján a támogatók ajándékait sorsoljuk ki. A szervezők a futókat teával és lilahagymás zsíros kenyérrel várják.
A futás útvonala: Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra -  Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).
Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2016. október 22-én, szombaton 18.00-19.30-ig.
Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz, kérünk minden résztvevőt, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán.

Mindenki rögzítsen az öltözékén valamilyen világító eszközt, például fejlámpát, vagy biciklis villogó lámpát!

További információ: www.debrecenikilometerek.hu oldalon olvasható a versenyről.

 

Teteje