Artident Bt. - Fogászat

 

Artident Bt. - Fogászat

Fogászatunk 1993 óta működik Debrecen szívében, a Csapó utca 6. IV/62 szám alatt. Rendelőnkben a kezdetekben heti két alakalommal fogadtuk a fogaikkal kapcsolatos panaszokkal érkezőket. Később aztán heti három majd a legutóbbi időben már négy alkalommal hetente áll nyitva rendelőnk ajtaja a fogbetegek előtt Jelenleg két szakorvos látja el az általános fogászati teendőket. Orvosaink rendelkeznek ráépített szakorvosi tevékenységre jogosító képesítéssel is, mint szájsebész valamint gyermekfogszakorvos. Ennek köszönhetően , mondhatni sok mindent meg tudunk oldani egy helyen. Célunk a teljes körű ellátás a legrövidebb idő alatt a legmagasabb szakmai színvonallal. Szájsebész szakorvosunk által klinikai háttér is biztosított. Modern, kulturált rendelőnkben barátságos, szelíd és emberközpontú holisztikus szemlélettel kezeljük pácienseinket. Nem csak a fogát gyógyítjuk.

Rendelőnk teljes körű szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére. Fájdalommentes kezeléseinkkel állunk mind felnőtt, mind gyermek pácienseink rendelkezésére. Könnyen megközelíthető fogászatunkon új, korszerű berendezéssel és felszereléssel várjuk betegeinket. Szakképzett orvosaink nemcsak fogászati, hanem szájsebészeti, nehezebben megoldható gyermekfogászati gondjait is megoldják. Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk Önt és családját!

Általános fogászati szolgáltatásaink
-Ingyenes vizsgálat - Szaktanácsadás
-Új! Számítógép-vezérelt fogpótlások.
-Panoráma és hagyományos röntgenvizsgálat diagnosztika
-Ultrahangos fogkő-eltávolítás - Dentalhygienikus végzettségű szakasszisztens közreműködésével
-Esztétikus és hagyományos tömések
-Fogmegtartó kezelések
-Kerámia- és arany betétek (inlay)
-Természetes porcelánbevonatú hidak és koronák (kérésére aranyból is elkészítjük)
-Kivehető részleges és teljes protézisek
-Kombinált fogpótlások
-Gyermekfogászati szakellátás (fogszabályzás kivételével)

Fogsebészeti beavatkozások
-Implantációk
-Fogmegtartó és más fogakkal kapcsolatos műtétek
-Műtéti beavatkozások utáni kiegészítő lágylézeres kezelés
-Klinikai háttér

Dr. Szilágyi Zoltán
szájsebész, implantológus
Született Nagyváradon 1948-ban. Egyetemi tanulmányait Kolozsváron kezdte, majd Marosvásárhelyen folytatta. 1972-ben sikeresen védte meg Diplomamunkáját. 1980-ig körzeti fogorvosi tevékenység közben 1978- Fog és Szájbetegségekből szakvizsga. 1980 és 1988 között Szolnokon a Hetényi Géza kórház majd a MÁV Kórház szájsebészeti osztályán szakorvosként majd 1985-től a szájsebészeti szakvizsga megszerzése után főorvosként tevékenykedik. 1988-tól a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogászati Klinikáján a szájsebészeti osztályon először tanársegéd majd egyetemi adjunktus mely minőségben jelenleg is dolgozik. Fogorvostan-hallgatók és szakorvosok képzésében vesz részt. Kutatási és szakterülete a fogak be és átültetése, fogászati implantáció. Hazai és nemzetközi kongresszusokon előadásokat tart. A Magyar Arc és Állcsontsebészeti Társaság, a Magyar Implantológiai Társaság aktív tagja. Debrecenben 1992 óta üzemeltet önálló  kétszékes, fogsebészeti műtővel ellátott magánrendelőt.

Dr. Hegedűs Ágnes
protetikus, konzerváló és gyermekfogszakorvos
1970-ben született Debrecenben. Középiskolai tanulmányai után 1995-ben Fogorvos doktori diplomát szerez a Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1998 Fog és Szájbetegségek szakvizsga 1995 után gyermekfogászati szakterületen dolgozik 2005 gyermekfogászati szakvizsga majd protetika konzerváló szakorvosi vizsga 2000-től magánrendelőben is tevékenykedik Szakterülete a gyermekfogászat.

Morauszkiné Andriskó Szilvia
dentalhigiénikus
1983-ban végezte a műtősszakaszisztensi tanulmányait. 1990 óta dolgozik a Debreceni Klinika Arc  és Állcsontsebészeti Osztályán, mint főműtősnő. 1996-ban orosz nyelvből felsőfokú C típusú nyelvvizsgája van 2001-ben fogászati szakaszisztensi oklevél 2003-ban klinikai fogászati higiénikus oklevél.
 

Elérhetőségünk:

Artident Fogászat
4032 Debrecen
Csapó utca 6. IV/62
Tel.: 06-52-447624
Mobil: 70/ 948-9766
Web: www.artident.hu
e-mail: info@artident.hu
 

Térkép: 

Teteje