Brain Turbo

 

Brain Turbo

Nyelviskolánk Debrecenben a város szívében, kellemes környezetben található. Ide várjuk a hatékony nyelvtudási módszer iránt érdeklődő kedves hallgatókat. Nyelviskolánkban szakképzett, tapasztalt kollégáink segítségével valóban minden más módszernél gyorsabb, hatékonyabb és pihentetőbb nyelvtanulást kínálunk.

A gyermeki agy gyorsaságával tanulhat már 6 éves kor után is!
•    Alternatív módszerrel
•    Kreatívan
•    Stressz-mentesen
•    Szavak és nyelvtani szabályok magolása nélkül
•    Egyéni időbeosztással és tempóval

Az eredeti BrainTurbo módszer segítségével megtanítjuk Önt magabiztosan beszélni idegen nyelveken. Felkészítjük az élet minden helyzetére az utazástól az üzleti tárgyalásokon keresztül a nyelvvizsgáig, de szeretettel várjuk akkor is, ha csak egyszerűen frissíteni szeretné a már meglévő nyelvtudását.

Tegye fel magának a következő kérdéseket és ha úgy érzi, problémái vannak ezeken a területeken, akkor érdemes megismerkednie a Brain Turbo-val:
1. Ön életét is befolyásolja a stressz ?
2. Előnyös az Ön számára a kreativitás ?
3. Igényli a helyzete, életcélja, munkahelye a tanulást ?
4. Hatékonyabban, kevesebb időráfordítással szeretne Ön tanulni ?
5. Problémai vannak a pihenéssel, a kikapcsolódással ?
6. Gondjai vannak az alvással és a pihenéssel ?
7. Nincs elég ideje a regenerálódásra ?
8. Úgy érzi nincs elég energiája ?
9. Szeretné karbantartani, megőrizni szellemi és fizikai képességét ?
10. Vagy épp szellemi és/vagy fizikai csúcsteljesítményre készül ?
11. Vannak az Ön gyermekének problémái az iskolában ?
12. Esetleg az Ön gyermeke koncentráció zavarral küzd ?
13. Szeretne Ön eredményesen meditálni ?

Gondolt-e már arra, hogy ezek a képességek, készségek az agyunkban dőlnek el? Az élet minden területén egyre inkább versenyhelyzet alakul ki. A versengéssel már az iskolában találkozunk. A gyerekek egymást próbálják felülmúlni osztályzataikkal, bármilyen iskolába is járnak. Ha segíteni szeretne gyermekének, hogy javuljon az iskolai teljesítménye, használja a MindSpa-án mondjuk hetente háromszor vagy négyszer a megfelelő programot. Az idősebb diákok fel tudják venni a jegyzeteiket vagy tananyagukat egy elérhető hanghordozóra és később vissza tudják azt hallgatni éldául a kilences programmal együtt. Ez javítja a szöveg értéséhez szükséges képességet, valamint fokozza a megtanult információk előhívásának sebességét is.
Nem lehet elég korán elkezdeni!

Manapság a tutti tipp; az általános iskolai tanulmányi idő alatt legalább egy idegen nyelv, középiskolai tanulmányok alatt meg egy másik ismeretének megszerzése. Nem érdemes halogatni, mert ettől a feladat nem oldódik meg, sőt csak nehezebben teljesíthető lesz. Persze, talán „nagy levegőt kell venni” annak, aki az iskola, vagyis a kötelező tanulmányai mellett újabb hasonlót felvállal. Arról nem is beszélve, ha amúgy is elege van a hagyományos értelemben vett tanulásból. Na, ha ez így van, akkor kell „megkóstolni”, aztán választani a Brain Turbo-t. Már 9-10 éves kortól hatékony megoldás kínál a „brainturbo VIP learnteam” programja, és ha idejében futunk neki, akkor élvezhetjük a „célba érés mámorát” is. Tehető ez langyosan, akár kettő-négy iskolaév alatt, de van meleg-, forró-, és sőt „tűzgolyó futam” is, kinek-kinek kedve, és pénztárcája szerint.

Jöjjön el ingyenes szintfelmérésünkre, hogy lássuk, Ön is azok közé tartozik-e, akiknek segít a Brain Turbo.

Debrecen, Piac u. 10.
www.gyorsnyelv.hu
gyorsnyelv@gmail.com
+36 70 / 585 - 2255

Térkép: 

Teteje