Burda fonal és méteráru márkabolt

 

Burda fonal és méteráru márkabolt

A Piac u. 39. szám alatt található Debrecenben a Burda fonal és méteráru Stúdió. Az üzlet 2004 óta működik ezen a helyen, de 2010 februárjában átalakult, megújult külsejében és kibővített választékkal várja a különleges, egyedi méteráru iránt érdeklődőket.

A kedves vásárlóink mindig az évszaknak megfelelően választhatnak Európa divatvilágát meghatározó országok anyagai közül. Több mint 2000 féle kelméből választhatnak a kedves vásárlóink (pamut, gyapjú, kevertszálas szövet, muszlin, csipke, szatén, viszkózselyem, farmer, műbő, stb.). Ahetente megújuló árukészletből nem csak a divattervezők, hanem a magánvarrók is válogtahatnak. A stúdió már több éve biztos alapot nyújt a Debreceni Divatiskola hallgatóinak. A szárnyukat bontogató ruhatervezők többek között vizsgamunkáikhoz választanak innen anyagokat.

A Burda kedvez azoknak is, akik saját maguk készítik el alkalmi és hétköznapi ruháikat, ugyanis az évente kétszer megjelenő, tavaszi-nyári és őszi-téli aktualitásokat felvonultató szabásminta katalógusból, mindenki kiválaszthatja a neki tetsző szabásmintákat.

A kézimunkázók is rábukkanhatnak elérhető áron a legjobb minőségre, úgy mint különleges kötő és horgoló fonalakra, hímző és varró cérnákra és a varráshoz elengedhetetlen, egyedi díszítőkre, rövidáruféleségekre.

Újra reneszánszát éli a gobelin hímzés! A Burda Stúdióban nagy választékban kapható előfestett gobeloin kanava és a hímzéshez pamut és selyem DMC osztott hímző.

A Burda nem cxak egy üzlet, a Burda egy igazi stúdió, ahol már az anyag-, fonal- és eszközválasztás is élmény lehet!

Keresse üzletünket Debrecen szívében, közel a Csonka templomhoz, a PIac utca 39. szám alatti udvarban!

Nyitva tartás :

Hétfő-Péntek: 9.00 - 17.00, Szombat: 9.00 - 12.30

Elérhetőségeink:

Debrecen, Piac u. 39.

Telefon : 52/322-321

E-mail: info@burdastudio.hu

 

Térkép: 

Teteje