Enteriőr Lakástextil

 

Enteriőr Lakástextil

Függöny - Rövidáru üzlet

A Debrecen Hatvan utca 6. szám alatti üzletünket 2009 szeptemberében nyitottuk. 1992 óta párommal vezetünk egy rövidáru nagykereskedelmi céget, a Hajdúkapocs Bt-t. Mikor megérett bennem az elhatározás, hogy üzletasszonyként a saját lábamra állok és független vállalkozást építek a már meglévő üzlet „Ajándék, függöny, lakberendezés” profilját kibővítettem  rövidáru cikkek árusításával is.
Mindig is érdekelt az építészet – eredeti szakmám is ez. Ezen belül is az foglalkoztat, hogy hogyan tudom különböző stílusú lakásokban, házakban az otthon melegét megteremteni apró részletek, kiegészítők, színek harmonikus használatával.  Így alakítottam ki a Hatvan utcai lakástextil és lakberendezési szaküzletem kínálatát is. A termékeket úgy válogatom, legyen az  függöny, sötétítő, terítő, abrosz, díszpárna vagy kisbútor, üvegtál, váza és sok más minden, hogy a szépség ötvöződjön a gazdaságossággal.  Már a kirakatot is úgy rendezem be, hogy gyönyörködhessenek benne a járókelők. Bár a kirakat a szép termékekkel luxust sugall, az árak mégis megfizethetőek –az ötletesség teszi mutatóssá, vonzóvá a megjelenést.
Folyamatosan kutatom a jó ötleteket, szeretem megismerni az új termékeket és ezeket ajánlani vásárlóimnak
Két kolléganőmmel, akik szakmájuk szerint eladók is - ezen kívül az egyik lakástextil készítő, a másik francia szabó képesítéssel is rendelkezik-, nincs olyan forma vagy elképzelés, amit meg ne tudnánk valósítani. Az üzletben helyszínen szabjuk-varrjuk a kiválasztott, összepróbált anyagokat.
Mindemellett a rövidáru cikkekkel (csipkék, szalagok, díszítők, pántok, gyöngyök, flitterek) teljesen egyedivé tudjuk varázsolni a legegyszerűbb alapanyagokból elkészült termékeinket.
Kreatív kellékeinkkel csak a fantázia szab határt, hogy igazán különleges, személyre szabott legyen a kész lakásbelső.
Ezek között az eligazodás nem könnyű, de mi vállaljuk azt is, hogy a helyszínre kimegyünk, felmérjük a lehetőségeket, a helyigényeket, műszaki adottságokat. Utána ötleteket, terveket állítunk össze, amelyek közül a megrendelővel együtt kiválasztjuk a legoptimálisabbat.
Aztán árajánlat következik. Ha mindez összeállt, elkészítjük a karnist, függönyt, ágytakarót, abroszt, párnát stb. és aztán a helyszínre kiszállítva mindent a helyére szerelünk, csíptetünk, akasztunk, helyezünk.Saját elképzelés esetén a pontos méretek megadásával mindez lerövidíthető.
Azt szeretném, hogy mindenki jól boldoguljon – hogy vásárlóim meg tudják teremteni az otthon melegét a nálam kapható lakástextilekből, lakberendezési tárgyakból, lakás-kiegészítőkből.

VÁRJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT!

TÖRŐ ERZSÉBET üzletvezető

www.lakastextil-debrecen.hu
bozsekapocs@gmail.com

Cím: 4025 Debrecen Hatvan u.6.
Nyitva: Hétfőtől-Péntekig: 9 -18ig
                       Szombaton: 9 -13ig
Telefon: 52/323155
              20/4825090
              20/5391781

 

Térkép: 

Teteje