Kalácskuckó

 

Kalácskuckó

Aligha akad olyan ember itt Debrecenben, aki még ne kóstolt volna igazi kürtőskalácsot. Azt már kevesebben tudják, hogy miből és hogyan készül. Nos, a kürtőskalács kelt tésztából készül, amit ujjnyi vastagságú csíkká sodornak, majd egy farúdra tekernek. A formázás után cukorba hempergetik, s a kelesztést követően kisütik. Ekkor a felületén karamell réteg képződik, amit különböző ízesítő anyagokba forgatnak.

2003-ban egyéni vállalkozásként egy icike-picike üzletben kezdődött el a kürtőskalács készítés. A vállalkozás folyamatosan, az EU-s szabványoknak megfelelően fejlődött, így  jelenleg a térség legkorszerűbb telephelyével rendelkezünk.

2004-től színvonalas mozgó kürtőskalács-sütő üzleteket alakítottunk ki. Ezek az üzleteink nemcsak magas színvonalat képviselnek, hanem egységes a belső felépítésük és külső megjelenésük.  

2006 nyarán profilbővítésbe kezdtünk, örömmel eleget téve fő üzletfelünk kérésének. A kínálatunkban ezen túl az alábbi termékeket is felvettük:

- kandírozott magvak

- vattacukor

- sült gesztenye

- főtt kukorica

- popcorn

- lángos

2007-ben vásárlóink igényeire és unszolására válaszul megalkottuk a világon egyedülálló SAJTOS-SÓS KÜRTŐSKALÁCSUNKAT.

2007-ben nemzetközi munkánkat megalapozva kezdtük el a saját Kürtőskalács  franchise hálózatunk kidolgozását.

Ennek egy lépéseként 2008-ban, Liverpoole-ban létrehoztuk a SWEET MUNCHIES LTD.-t.

Tevékenységünkhöz tartozik a kicsomagolt kürtőskalács szállítása is nagyobb rendezvényekre, sporteseményekre, mérkőzésekre, különböző intézményeknek, kórházakba.

2009-ben kibővítettük profilunkat kürtőskalács gépek gyártásával, forgalmazásával; saját keverésű kürtőskalács MIX forgalmazásával, illetve a mesterség tanításával.

Hálózatunk sikere termékünk rendkívüli egyszerűségében és megbízhatóságában, a jól bevált recepten,  a kiváló minőségben, illetve abban rejlik, hogy viszonylag kis tőkebefektetést igényel.

 

Elérhetőség:

Tóth Bernadett (Kalácsos Betti J ) , 06-30-445-3636

Szeretettel várjuk vendégeinket a Malomparknál, a piac parkolójában.

Teteje