Kun Mediátor Utazási Iroda

 

Kun Mediátor Utazási Iroda

 

2009 tavaszán nyitottuk meg legújabb irodánkat Debrecenben. A város egyik legforgalmasabb terén, a Kálvin téren várják felkészült kollégáink az utasokat. Ez az irodánk szintén nagy vonzáskörzettel rendelkezik, így még szélesebb körben tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.
2010 márciusában ismét Debrecenben nyitottunk egy új irodát. A Simonffy úton, a Halköz Üzletházban szeretettel várják a kollégák az érdeklődő kedves ügyfeleket.
Természetesen, az évek folyamán – ahogy nőtt az irodák száma- fejlődött a létszám is, egyre több munkaerőre volt szükség a bővülő feladatok ellátására. Jelenleg 14 fő dolgozik cégünknél, de helyt adunk főiskolás diákoknak a gyakorlati tudnivalók megszerzésére.
2002 óta minden évben jelenik meg utazási katalógusunk. Az első 2 évben beutaztató kiadványunk jelent meg, melyek angol-német nyelven készültek, és a Nagykunságra, illetve annak környékére csábították az ügyfeleket. Majd 2004-től kezdődőn – párhuzamosan a beutaztatóval – a hazai és külföldi értékeket, látnivalókat, szálláshelyeket, utazási ajánlatokat tartalmazó prospektusunk jelent magyar nyelven a hazai ügyfelek részére. Az elmúlt években pedig a belföldi szállásajánlatokat, valamint a külföldi szállások, körutazásokat tartalmazó katalógusunkat szétválasztottuk, így már 2 kiadványt is nyújthatunk ügyfeleink kezébe.
A fenti leírás alapján látható, hogy folyamatosan törekszünk a fejlődésre, ezáltal újabb irodáink nyílnak, valamint figyelünk a kollégák továbbfejlesztésére, tanulására, tanulmányutakon való részvételére, hogy munkájukat a lehető legjobban elláthassák. Bővítjük technikai felszereltségünket, hogy a leggyorsabb és legkönnyebb módon tájékoztathassuk utasainkat, valamint, hogy ők is minden csatornán keresztül elérhessék irodáinkat.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik eddig is velünk utaztak, s reméljük hogy a jövőben is ugyanígy tesznek.
Célunk az, hogy az utazóközönség igényeit kiszolgáljuk. Széles lehetőségek közül válogathatnak hely, minőség, komfort és ár szempontjából, külföldön és belföldön egyaránt. Irodáink mindegyike napra készen várja utasait a legaktuálisabb last minute ajánlatokkal. Szeretettel várjuk zárt csoportok, nagyobb családok igényeit is, hogy megszervezhessük egyedi elképzeléseik alapján a nyaralásukat, programjukat.

Reméljük, hogy ajánlatainkból sikerül az elképzeléseinek megfelelőt kiválasztani, de ha külön egyéni igénye van, annak megoldásában is készséggel állunk rendelkezésére.
A honlap készítésekor, valamint az információk összeválogatásánál és csoportosításánál, törekedtünk arra, hogy azok az ügyfeleink igényeit minél jobban kielégítsék.
Kellemes, élményekben gazdag pihenést kívánunk
minden kedves vendégünknek!
Álom és valóság...mi összekötjük!

 

 

Karcag Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, a Nagykunság „fővárosa”. A város kb. 24.000 lélekszámú település, ahol nem volt utazási iroda és tájékozódások és felmérések után úgy állapítottuk meg, hogy lenne kereslet egy utazási iroda működésére.
A működéshez szükséges engedélyek megszerzése után, hivatalosan 1999. novemberében nyitotta meg első irodáját Karcagon a Kun-Mediátor Utazási Iroda.
Kezdetben irodánk elsősorban közvetített utazások értékesítésével, valamint valuta-ügyintézéssel foglalkozott.
Tevékenységi körünk később bővült, ügyfeleink még teljesebb körű kiszolgálása érdekében:

  • útikönyvek, térképek értékesítése,
  • videokazettákat és DVD-ket adunk kölcsön ügyfeleinknek, a választott desztináció könnyebb megismerése céljából,
  • repülőjegyek értékesítése menetrendszerinti, charter és fapados járatokra,
  • nemzetközi autóbusz- és vonatjegyek értékesítése,
  • hajó-és kompjegyek rendelése, érétkesítése,
  • sport-, koncert- és színházi előadásokra belépőjegyek értékesítése,
  • baleset-, betegség – és poggyászbiztosítás, valamint útlemondási biztosítás értékesítése utasaink biztonságának érdekében /szerződés 2 biztosítóval/,
  • idegenvezetés bel-és külföldön,
  • szállás foglalás a világ bármely pontjára.

Széles kapcsolatrendszert építettünk ki külföldi utazási irodákkal, szálláshelyekkel, így bővítve kínálatunkat saját szervezésű utakkal. Egyre több körutat és nyaralóprogramot tudtunk meghirdetni. Irodánk saját szervezésű útjai autóbusszal, illetve egyénileg történnek.
Eleinte Erdély csodálatos természeti kincseit, népművészeti hagyományait bemutató körutazásaink voltak a legnépszerűbbek, majd ahogy kapcsolataink és utasaink igényei bővültek, úgy szélesedett palettánk Szlovákia, Csehország, Olaszország, Spanyolország, Horvátország és Görögország szépséges tájainak felfedezésével. Az elmúlt években Nyugat-Európa nevezetességeivel ismertettük meg utasainkat.
Útjaink szervezésekor célunk, utasaink igényeinek maximális kiszolgálása, valamint tájékoztatása, hogy utazásuk ideje alatt semmiben se szenvedjenek hiányt. Helyi utazási irodák látnak el minket információs anyagokkal, fotókkal, információkkal a szálláshelyekről, fakultatív programlehetőségekről.
Ügyintézőink segítségre készen állnak, hogy a világ bármely táján és városában foglalhassanak szállást, továbbá információt kaphatnak a célország látnivalóiról, fakultatív programjairól egyaránt.
Az évek során cégünk széles ügyfélkört alakított ki magának, így a bővítés elengedhetetlen volt. Manapság utasainkat kellemes hangulatú környezetben, felkészült, fiatal, dinamikus és segítőkész munkatársak várják, immár 7 irodában.
2001-ben nyílt meg Berekfürdőn egy utazási irodai és pénzváltó engedéllyel rendelkező fiókirodánk, ez az iroda szezonális nyitva tartással működik, a nyári időszakban. Berekfürdő gyógy- és termálfürdőjéről híres, és már több évtizede látogatják külföldi vendégek. Ezért egy hivatalos pénzváltó létesítése már igen fontossá vált, ezen felül feladatunk a külföldi vendégek részére programok szervezése a környéken.
2005-ben Budapesten is felvettük a versenyt a konkurenciával, egy egész évben nyitva tartó iroda nyitásával. Ezzel a háttérmunkák, katalógusok készítése és a saját szervezésű utak lebonyolításának helye átkerült Budapestre. Számos csoport kereste már meg irodánkat külföldi vagy belföldi programok szervezésével. Természetesen, a közvetítői tevékenység itt is fontos szerepet játszik, de igyekszünk egyre jobban megismertetni saját szolgáltatásainkat az ügyfelekkel. Ezen irodának a legnehezebb feladata a megfelelően növekvő forgalom teljesítése, hiszen Budapesten számos nagy utazási iroda található, így nagyon nehéz felvenni a versenyt és „életben maradni”. Ez az iroda foglalkozik a beutaztatási tevékenységgel is legnagyobb számban, innen bonyolítjuk a kapcsolatfelvételt és a kapcsolattartást az ügyfelekkel és partnerekkel.
2006-ban pedig ugyancsak utazási irodai tevékenységgel és pénzváltó engedéllyel rendelkező irodánk létesült Törökszentmiklóson, mely a városban egyedülállóként foglalkozik az ügyfelek utazási álmainak valóra váltásával. Ezen iroda megnyitásának ötlete is onnan ered, hogy számos ügyfél keresett fel bennünket Kenderesről, Törökszentmiklósról és Szolnokról, itt is egy vonzáskörzettel rendelkező várost választottunk. Nyitásunk óta máris látható, hogy ahogy egyre jobban megismerték szolgáltatásainkat, egyre inkább jönnek be az irodába, foglalnak, válogatnak ajánlataink között.
2007-ben Püspökladányban újabb utazási irodai és pénzváltó tevékenységgel működő irodát nyitottunk. Ezen iroda szintén térségi és regionális iroda, hiszen nem csak a város, hanem a környező lakosság igényeit is igyekszünk kiszolgálni.