Makovei Árnyékolástechnika

 

Makovei Árnyékolástechnika

A Makovei Árnyékolástechnika Kft. kezdete 1986-ra datálható, amikor a tulajdonos Makovei László, megalapította redőny-reluxakészítő kisiparosi vállalkozását. Abban az időben a kínálat még műanyag redőnyből és 2-3 színű reluxából állt. A vállalkozás mára Kft-vé nőtte ki magát, bemutató üzlettel, telephellyel, vidéki kirendeltségekkel és számos viszonteladóval. Természetesen a kínálat is tükrözi a változást.

Legkeresettebb termékeink:
- motoros fény-és szélérzékelővel ellátott napellenzők,
- pergolák,
- szalagfüggönyök,
- le- és felhúzható szúnyoghálók

E termékek mellett megmaradt a kínálatban, a kezdetekben készítet műanyag redőny és reluxa, természetesen lényegesen jobb és igényesebb kivitelben. Debrecen és az ország több részén megtalálhatóak a Kft. termékei, például vendéglátóhelyeken, családi házakban és más intézményekben. Beszállító partnereit a Kft. körültekintően választja meg, nem az alacsony ár az első szempont, inkább a minőségre és a megbízhatóságra törekszik, ezért szinte minden üzleti kapcsolata több éves múltra tekint vissza.

A cég legfontosabb üzletpolitikája, az ügyfelek és üzleti partnerek minél pontosabb és igényesebb kiszolgálása. Ebből kiindulva a Kft. munkatársai igyekeznek naprakészek lenni a napárnyékolás minden újdonságaival. Számos továbbképzésen és kiállításon vesznek részt, hogy minél hamarabb megismertethessék a partnerekkel és ügyfelekkel az újdonságokat.

A Kft. az új évezredben tovább kívánja folytatni tevékenységét ugyanebben az üzleti szellemben, szem előtt tartva a kor a partnerek és az ügyfelek igényeit.

A paletta:

Belső árnyékolók
Szalagfűggöny
Redőny
Roletta
Reluxa

Külső árnyékolók
Zsalúzia
Napellenző
Pliszé
Napernyő

Szúnyoghálók
Vezérlők
Automatizálás

Örömmel állunk rendelkezésére,
Makovei László Tulajdonos, okl. ép. Mérnök

Bemutató terem: 4028. Debrecen Hadházi u. 19.

Telefon:         +36 52/ 531 359
Telefon/Fax: +36 52/ 531 358
Mobil: 30/9554232
          70/9494151

E-mail: makovei@t-online.hu
www.makovei.hu

Térkép: 

Teteje