Oliva Bistro

 

Oliva Bistro

Debrecen új gasztronómiai színfoltja a belváros szívében az Arany János utcán.

Új vezetéssel és koncepcióval.

Sokaknak sok mindent jelent az oliva és a bistro név. 

Nekünk a kettő együtt nem mást, mint friss, fiatalos, finom ételeket, mediterrán életstílust, vidámságot, folyamatosan változó étlapot,szezonális chef ajánlatokat,
prémium kávékat és kávékülönlegességeket,teákat, frissítő koktélokat és különös gondossággal összeállított bor kínálatot. 
Mindez megfűszerezve egy látványkonyhával, kedves és rugalmas személyzettel és ami talán legalább ennyire fontos,bárkinek elérhető áron. 
Ételeink között minden kedves vendég talál a "fogára valót". Napi menüt is biztosítunk, de az étlapunkba is érdemes belekukkantani.
Előételeink között megtalálható az autentikus "Mics" ami sokak kedvence, de Magyarországon még nem sikerült igazit ennie, vagy akár "tortilla chipses mártogatós" ahol öt fajta mártásból választhatod ki a kedvenc kombinációdat egy baráti beszélgetéshez vagy meccs nézéshez. 
Leveseink közül bátran ajánlhatjuk a "csorba levest" azoknak akik már jártak Erdélyben és megkóstolták ezt a finomságot.
Paleolit étrendet követő vendégeinknek is szeretnénk kedveskedni egy folymamatosan újuló plusz étlappal. De természetesen főételeink között is megtalálhatja mindenki a "szája ízét".
Roston pisztráng, töltött sertés borda, grillezett szárnyasételek, tésztaételek, saláták, tortillák, kívánság burger és még sorolhatnánk.
Bizonyos ételeinket laktóz és glutén mentesen is elkészítjük.
Ha "csak" egy ínycsiklandó kávét, egy jó koktélt vagy egy finom bort szeretnél elfogyasztani nálunk, akkor is várunk szeretettel.
Rendezvényeket/kitelepüléseket is vállalunk előzetes egyeztetéssel.
Várunk szeretettel!

Facebook oldal címe: https://www.facebook.com/olivabistro?fref=ts

Telefonszám: +36-52/790-660

Nyitvatartás: Hétfő-szombat: 11-22

Cím: 4024 Debrecen Arany János u. 2.

ÉTLAPUNK

 

Térkép: 

Teteje