Platinum Hajdú-Bihar megyei Temetkezési Vállalat

 

Platinum Hajdú-Bihar megyei Temetkezési Vállalat

Ha eljön Joe Black…

Kedves olvasóink! Ugye, emlékszünk még arra a filmre, amiben Sir Anthony Hopkins és Brad Pitt zseniális alakítása látható. Ez az amerikai dráma azért is magával ragadó, mert olyan alapkérdést boncolgat, mint az élet és halál viszonya. Azonosulni a filmbéli New York-i üzletember életével, örömeivel és gondjaival - dúsgazdagsága ellenére mindenkinek könnyű - mert Joe Black, vagyis a Halál mindenkiért eljön.  
 
És tényleg! Belegondoltunk-e már abba, hogy előbb-utóbb szembesülnünk kell ezzel a kérdéssel? Feltettük-e magunknak a kérdést, hogy vajon tudjuk-e, hogyan fogjuk családtagunk, barátunk elvesztését feldolgozni? Legyünk őszinték! Sokan egyáltalán nem tudjuk, mit kell tenni ebben a szomorú helyzetben.

Ezért is fogott meg, már rögtön az elején az a szlogen, amit a Platinum Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalatnál olvashattam: „Méltósággal, szeretettel, több mint hatvan éve a lakosság szolgálatában”. Mert bizony erre mindenképpen szüksége van az ide betérő ügyfélnek! Nem csupán a sokfelé olvasható, ízléstelen, a halált reklámtárggyá degradáló kifejezésekre! Ha egy vállalkozás ezzel az embert próbáló szolgáltatással foglalkozik, akkor joggal várhatja el a „szolgáltatást” igénybevevő, hogy ne csupán egy kipipálandó tétel legyen a sok közül.
A Platinumnál olyan munkatársakkal találkozhattam, mint a cég vezetője, Kari Irén. A szakember évek óta sikeresen irányítja a vállalatot, úgy, hogy közben nem felejtette el az alaptézist: minden halál mögött emberi sors, érzések, családok vannak. A Platinum Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat a megye 50 településén végez temetésszolgáltatási tevékenységet, ezen belül húsznál Kegyeleti Közszolgáltatási Szerződés keretében temetőüzemeltetést, valamint ötnél ravatalozó üzemeltetési tevékenységet lát el magas színvonalon.

Akinek az a szomorú szüksége támad, hogy elintézetlen ügye van Joe Black-kel, akkor ehhez a céghez bizalommal jöhet. www.hbmtemetkezes.hu

Térkép: 

Teteje