Romai Terasse

 

Romai Terasse

Az üdülőparkunk Budapest III. kerületében a klasszikus Római part középső szakaszán helyezkedik el, a Nánási út, Rozgonyi Piroska utca, és a Római parti sétány által határoltan. A Nánási útról érkezve a sorompón belüli fogadó épület állandó porta- és őrszolgálatnak ad helyet. Az egyedi beléptető rendszer és térfigyelő kamerák a biztonságot szolgálják. Az épületek közötti teljes terület parkosítva, növényekkel, fákkal beültetve, burkolt közlekedő utakkal és kerti megvilágítással rendelkezik. Az 1,6 hektáron elterülő üdülőparkban 5 lakóépületben 109 apartmanból, valamint 1 kiszolgáló épületből áll. Az épületekből kettő a Duna parti oldalon, közvetlenül a parti sétányon, három a terület középső részén helyezkedik el.
Az üdülőpark autóval és gyalog a Rozgonyi Piroska utcáról, gyalogosan a parti sétányról is megközelíthető. Egyéb közlekedési eszközök is rendelkezésre állnak: 2 buszjárat is néhány perces közelségben, hajójárat, és a HÉV is elérhető közelségben van.
Az 5 épület mindegyike alatt teremgarázs található, melyben a parkolókon kívül megvásárolható tároló helyiségek kerülnek kialakításra. Az üdülőpark mélygarázsa egyetlen lehajtó rámpán/kapun közelíthető meg.
Az üdülő-lakó parkon belül rendelkezésre áll egy kerti vízforgatós medence, tavasztól őszig használható, 120 cm mélységű, világítással, élményelemekkel gazdagítva, gyerekpancsolóval, napozóterasszal, ezen kívül még megépül egy gyermek játszótér, mindez egy nagyobb összefüggő zöldfelülettel körülvéve.

Műszaki tartalom:
Projektünket a mai magyar átlagnak tekinthető műszaki színvonal felett építettük meg: a laikus szemnek az azonnal tetsző külső megjelenés az, ami elsőre feltűnik, és büszkén mondjuk, hogy állításunkat az ide látogató, az építőipari technológiákat és megoldásokat jól ismerő hozzáértő szakemberek is egyértelműen elismerik.
Mi ezzel a minőséggel járulunk hozzá a Római part patinájához, népszerűségének fenntartásához és környezeti megjelenésének emeléséhez.

Lakás típusok:
Az épületek szabadon állóak, a pincei szint fölött földszint + 3 emelet magasak. Lakás típusaink: stúdió lakás,  2 szobás, nappali + 2 hálós többféle alapterületen és többféle elrendezésben, illetve nappali + 2 vagy 3 hálós penthouse lakások.
A legtöbb lakásunk Déli tájolású, vagy K-D és Ny-D-i fronttal is rendelkeznek, és minden lakáshoz tartozik terasz is. Az épületeink legfelső, 3. emeletén penthouse lakások helyezkednek el, melyeknek több különlegessége is van: már a lakás szintjén is kiemelten nagyméretű terasszal rendelkeznek, valamint saját használatú, a tetőn kialakított napozó teraszuk is van, ezen kívül a lakások belmagassága a megszokott 2,8 m helyett 3 m, és ezekben van kandalló beépítési lehetőség is.
A földszinti lakások saját használatú elválasztott kertrészekkel bírnak. A magánhasználatú kiskertek alacsony sövénnyel lehatároltak és vízteleníthető külső fali kerti csapot kapnak. Minden lépcsőházban a teremgarázsból induló lifteken juthatunk fel az egyes szintekre.
A Duna éves mozgása:
Már a tervezés során számoltunk a Duna vízszint mozgásával, felhasználva a korábban épült lakóparkok tapasztalatát is. Megfelelő műszaki megoldásokkal elértük, hogy a legalacsonyabban fekvő lakásaink padlószintje 50 cm-rel magasabban helyezkedik el az eddig mért legmagasabb vízálláshoz képest. 

Napi élet, sport, szabadidő, természet: 
Az üdülőparktól néhány perc alatt eljuthatunk a Római part központjába, itt szinte minden szolgáltatás megtalálható. Tágabb környezetünkben nagyobb bevásárlóközpontok és áruházak épültek, köztük az AUCHAN, a CSILLAGVÁR bevásárlóközpont, LIDL, METRO, BAUMAX, CORA stb. vagy a minden igényt kielégítő EUROCENTER ÓBUDA.
Tágabb és szűkebb környezetünk minden korosztály számára rendkívül gazdag sport és szabadidős lehetőségeket kínál, a kajak kölcsönzéstől a gépkocsival percek alatt elérhető Budakalászi Wakeboard centrumon keresztül az egész éves hajótárolást biztosító Dunai Yacht klubokig.
Budapest egyik legszebb, ősfákkal szegélyezett szezonális strandja Rómaifürdőn található, közelünkben működik még a Pünkösdfürdői strand, és az egész évben üzemelő Csillaghegyi uszoda. Fitnesz klub az üdülőpark közvetlen szomszédságában várja hölgy és férfi vendégeit, innen csak egy lépés a kerékpárút, és a kocogásra, hosszú sétákra invitáló Római parti sétány.

Ingatlanok megvásárlása:
A lakóparkunk apartmanjainak értékesítése még folyik. Aktuálisan lista árainkhoz képest 10% engedményt tudunk felkínálni, ezen kívül más, a vásárlást megkönnyítő konstrukcióval is tudjuk segíteni vevőinket. 
Értékesítési irodánk a helyszínen található, hétköznap 10-18 óra között áll az itt élni kívánó ingatlant vásárló közönség számára.

1031.Budapest, Nánási út 75‎.

Telefon: 06-20-916-4487 vagy 06-30-24-10-300

Web: www.romaiterrasse.hu
Email: info@romaiterrasse.hu

Térkép: 

Teteje