Spirit

mandala festés
 

Mandala festő estek

A mandala testre, szellemre pozitív hatással van. Festése során elindulunk saját mélységeink felé, melynek során hatalmas felismeréseink születhetnek. Játékos önfelfedezés, amely kiegyensúlyozottságot, boldogságot, nyugalmat ad számunkra.

meditáció, debrecen, harmóniaház
 

Meditáció a harmóniaházban

Mindennapjaink forgatagában meglehetősen kevés idő jut magunkra. Külső ingerekre reagálva éljük az életünket. Rohanunk a gyerek után, végezzük a munkánkat, intézzük az ügyeinket. Este hulla fáradtan esünk az ágyba. Ahhoz, hogy az elménket egy kicsit elcsendesítsük nincs sok időre szükségünk. Napi 1-2 alkalommal megtehetjük és nem igényel hosszú időt. Első hallásra a meditáció szó valamilyen elvont, nehéz dolgot jelenthet, pedig végtelenül egyszerű dologról van szó. Egy kis időre ki kell zárnunk a külvilágot, a külvilág ingereit.

tanácsok stressz ellen
 

Stressz helyett mosolygás

A stressz betegséget is okozhat, például emelkedhet a vérnyomás, izzadni kezdünk, vagy csökkenhet a szexuális vágy. A stressz azonban csökkenthető néhány módszer segítségével.

baba-mama összehangolódás
 

Összehangolódás kisbabáddal

Szeretettel hív Kónya Barbara egy csodálatos összehangolódásra kisbabáddal a babamasszázson keresztül. Még jobban megismerheted kisbabád igényeit és az együtt töltött időt magasabb szinten élhetitek meg.

reinkarnáció, előző életek, medtitáció
 

Előző életek - meditációval egybekötött beszélgetés

A reinkarnáció nézete szerint újra és újra testet öltünk. Ennek során egyre több tapasztalatra teszünk szert és fokozatosan tökéletesedünk, amíg teljesen meg nem szabadulunk az összes negatív tulajdonságunktól.

 

A szeretet gyógyító ereje

Mondj IGEN-t az egészségre és kérj időpontot: harmoniahaz-debrecen.hu - Harmóniaház, Debrecen, Vörösmarty u. 4. - 2017. szeptember 16. szombat 10-14 óra

Bars ránctalanító és látásjavító kezelések
 

BARS ajándék nap

32 Bar pont gyengéd érintésével a fejen történik a kezelés. Eltűnnek a korlátozó gondolatok, érzések, a hátráltató erők életünk különböző területeiről...

családállítás
 

Családállítás

Érdemes először résztvevőként megismerkedni a családállítás módszerével, mielőtt saját állítást kérnénk.

angyalok üzenetei
 

Angyalok üzenetei

Mindenki számára nyitott az út, hogy megérkezzenek hozzá az angyalok üzenetei. Ha életed bármely területén elakadást érzel, könnyedén felveheted velük a kapcsolatot.

női lét megélése
 

Hogyan éljem meg női létemet?

Nőként megélhetjük létünket különböző, de ugyanolyan értékű minőségekben. Kiállítás és tréning...

önbecsülés, önismeret, önképzés, személyiség fejlesztés
 

Önbecsülés, miközben félsz

Minden megélt tapasztalatunk rézünkké válik, de ha öntudalanul hagyjuk hatással lenni személyiségünkre, a kudarcokról hozott önkéntelen véleményünk le is rombolhatja azt - elég gyorsan. 7 éves korunkra már általában tele vagyunk ilyennel. Gyerekként a szülő dolga, hgy javítson ezen. Felnőtt korunkban viszont hozhatunk tudatos döntéseket.

 

Tudományos Chikung Kutatás

A Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézete elindított egy többlépcsős kutatást, mely különféle egészségmegőrző módszerek – mint a jóga, a Chikung, az autogén tréning, harcművészetek, sportok – hatását vizsgálja. Ez a kérdőív a kutatás első lépcsője. Kérjük, hogy kitöltésével segítsd munkánkat! A kérdőív kitöltése maximum 10-15 percet vesz igénybe, és teljesen anonim.

 

Hogyan legyünk élesebb elméjűek?

Ön is úgy érzi, hogy aktívan tölti a napjait, sokat dolgozik, és egyre fáradtabb, s ez a gondolataira is igaz? Van egy módszer, ami segíthet abban, hogy ne butuljunk tovább…

 

Gyógyító kedd

A testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséhez, megőrzéséhez, különböző szolgáltatásokat lehet igénybe venni támogatói kuponokkal a folyamatosan bővülő Gyógyító keddiek keretén belül.

 

Erre a 7 dologra kell figyelnie egy vezetőnek

A vezetőknek rengeteg döntést kell meghoznia nap, mint nap. Vannak azonban olyan dolgok, amelyekre időt kell szánni, ha hosszútávon sikereket szeretnénk elérni.

 

Siker, boldogság, elégedettség

Mit jelent neked a siker, Pénzt? Tudjuk jól, a pénz önmagában nem elég a boldogsághoz. De hogyan teheti tönkre magát az, akinek sok pénze van?

 

Mindig is gond volt a fiatalokkal?

Közel 3000 évvel ezelőtt ezt vésték fel Babilonban a kőtáblákra az X generációsok: „A fiatalok elvetemültek és semmirekellők. Sohasem lesznek olyanok, mint a régi idők fiatalsága. A mai fiatalok nem lesznek képesek megőrizni kultúránkat.” Többen talán egyet is értenek ezzel, de vajon valóban így van?

 

Hitelesség és bizalom a jó vezetés kulcsa

Egy vezetőt meglehetősen sok tulajdonság teheti példaképpé és naggyá. Minél több ilyen tulajdonsággal rendelkezik valaki, annál biztosabb, hogy az elképzelése sikeresen megvalósul.

 

Siker egyedül vagy csapatban?

Aki sikeres akar lenni, törekvő ember kell, hogy legyen, de nem csinálhatja egyedül. A vállalkozását, a cégét akarja fejleszteni, naggyá tenni? Ez bizony csapatmunkát követel meg.

 

A vállalati növekedés spiritualitása

Cikkünk egy szemléletet mutat, hogyan hasznosíthatjuk cégünkben a spiritualitást.

 

Mi is az, ami igazán fontos?

Ha megvoltak az újévi fogadalmak és az év végét is kipihentük, indulhat a munka, az üzlet. Még ha kicsit nehezen is, de be kell rúgni a motort, aztán felpörgetni.

 

Kínai utazás 2017

17 szep 01 - 08:00 - 17 szep 14 - 20:00
Kína

Jövőre sok chikungos programunk lesz. Sőt, még egy utat is megterveztünk Kínába!
Tao mester elküldött egy kis ízelítőt a programokból.

 

Stressz oldó mozgás foglakozás

Minden kedden és csütörtökön 9 órától

 

Újulj meg meditációval

Ingyenes előadáson tudhatunk meg többet a meditációról, hogyan segíthet a stresszes napok után helyreállítanunk testi-lelki-szellemi egyensúlyunkat.

 

MÁLYVAVIRÁG KLUB DEBRECEN

A Mályvavirág Alapítvány „a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért”, 2013 májusában alakult meg. A létrehozás oka az volt, hogy legyen egy olyan szervezet Magyarországon, amely kifejezetten méhnyakrák-megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik.

 

Kineziológia - Touch for Health tanfolyam Debrecenben

A kineziológia nem más, mint egy olyan módszer, amely egyszerre készség-, képesség- és személyiségfejlesztő. Képes befolyásolni testünk energiáinak áramlását, és egyensúlyt hoz létre a testben. A módszer lényege, hogy az eseményeket a probléma gyökerétől tárja fel.

 

A VILLÁMOLVASÁS TITKAI

Szeret olvasni? Kipróbálna más módszereket is, amelyek különböznek az iskolában tanultaktól? Akkor látogasson el a Harmóniházba november 12-13-án.

 

Legyen hatékony a visszajelzés!

Minden cég életében vannak visszatérő események, rituálék, amelyeket se a vezetők, se a munkavállalók nem szeretnek kifejezetten. Ilyen a visszajelzés.

 

Így néz ki egy ütős csapat!

A cégek sokszor magas szakmai tudással és kiváló referenciákkal rendelkező munkatársakat preferál. Ám hiába a kiválóság, ha nem tudnak együttműködni a munkatársak. Egy sikeres csapatba nem csak jó képességű emberek kellenek.

 

Új cégvezetőket keresnek…

A magyar kis- és középvállalkozások vezetői lassan elérnek abba az időszakba, amikor dönteniük kell. Nyugdíjba mennek vagy átadják a céget a következő generációnak.

Oldalak

Teteje