VIII. Őrült Futás – 2019.08.17.

 

VIII. Őrült Futás – 2019.08.17.

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében a VIII. Őrült Futás 2019. augusztus 17-én, új helyszínen a Koppány Völgye Kalandparkban.

A táv 8,5 km, és futás közben 30 akadállyal kell megküzdeniük a futóknak. Különböző futamidőkben indulhatnak: 10:00, 10:30, 11:00 és 11:40.

Néhány érdekes akadály: futás gumikerékkel, hármasugrás, lajhármászás, gumigalopp, függeszkedés, bálamászás, medervágta, őrült dagonya, kígyóvágta, átkelés a tavon és még sok izgalmas akadály vár a futókra.

Az akadályok kemény kihívást jelentenek mindenki számára, de aki elég elszánt, kitartó és bátor, az gond nélkül teljesíti majd a távot.

A versenyzőknek lehetőségük van egyéni és 4 fős csapatban való részvételre. Rendészeti kategóriában külön díjazzuk a versenyzőket. A 4 fős csapatban való indulással célunk, hogy a versenyzők segítsék és biztassák egymást, mivel az utolsónak beért csapattag ideje számít. Mindenki, aki teljesíti ezt az akadálypályát, egy különleges egyedi érmet vehet át a célban.

Minden induló rajtcsomagot, fejpántot, egyedi emblémázott technikai pólót, fagyit és frissítést kap.

Várjuk a helyszínre a szurkolókat is. A Koppány Völgye Kalandpark gyönyörű környezete kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

A helyszínen is van lehetőség még nevezni! Információ: www.debrecenikilometerek.hu

Mindenkit szeretettel várunk a versenyen!

Teteje