3D hatású padlók .... és falak

Kreatív Padlók, műgyanta padló
 

3D hatású padlók .... és falak

Mondhatjuk, hogy a kreativitás egyszerűen határtalan. Bárhol megcsillogtathatjuk ötleteinket, terveinket, akár a munkahelyünkön, akár egy étteremben, egy közösségi helyiségben, vagy az otthonunkban. Az elkészült műgyanta padló látványa mindenhol egyaránt magáért fog beszélni.

Műgyanta padlót sok helyen alkalmazhatunk, és előnyösebb is más padlókkal szemben. Egyrészt kül- és beltéren is használható, másrészt könnyű tisztítani, ellenáll a terhelésnek és a vegyszernek egyaránt.

A műgyantának számos előnyös tulajdonsága van, kiválóan alkalmazható fuga- és hézagmentes felületeken, hosszú az élettartama, egyszerű javítani és kopásálló is, de még padlófűtéshez is használhatjuk. Elkészítése nagyjából 2-3 napot vesz igénybe.

A műgyanta padlónak többféle változata létezik, mint 3D hatású és ipari burkolat. Ipari műgyantával többek között mélygarázsokban, üzemekben, irodaházakban, csarnokokban, raktárakban illetve különböző intézményekben találkozhatunk.

A műgyanta padló technológiájának több fajtája is lehet. Öntött padlót láthatunk gép- vegyipari üzemekben, dekorpadlót bemutató termekben, váróhelyiségekben vagy élelmiszerüzletekben. Üvegszálas laminálást alkalmaznak raktárakban, műhelyekben, csarnokokban, fürdőkben illetve üzlethelyiségekben. Az önterülő burkolat jellemzően egészségügyben, élelmiszeriparban, ipari területeken fordul elő, a struktúr bevonat zárt parkolókban, garázsokban, míg a rusztik padló pedig a nagy teherbírást igénylő üzemekben.

Egyedi műgyanta padlóval rendkívül feldobhatjuk helyiségeinket. Különleges kombinációkat alkothatunk különböző színekkel és mintákkal, amelyet a műgyantába tehetünk. Az igazán egyedülálló élményt a 3 dimenziós képekkel, motívumokkal, kézzel festett grafikákkal érhetjük el. A technika teljesen egyedi, élethű környezetet varázsol elénk. A műgyanta padlónkra bármit megálmodhatunk, nincs lehetetlen, a szakemberek pedig igyekeznek, hogy meg is valósuljanak ezek az álmaink.

Ha szeretne ajánlatot kérni, itt megteheti....

Tel: 06(30)916-3972

       06(30)883-6094

www.siposcreativ.hu

3D műgyanta padlók, design padlók, műgyanta padló készítés

3D falfestés, falfestmények készítése

A cikk partnere: 

Teteje