Az Év Fürdője 2017

év fürdője verseny 2107
 

Az Év Fürdője 2017

Hajdú-Bihar megyei fürdő az élmezőnyben

Két hét és a nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is. A verseny pillanatnyi állás szerint egy megyei fürdőknek minden esélye megvan arra, hogy a legjobbak között végezzen.

A termalfurdo.hu szervezésében idén harmadik alkalommal, három kategóriában keresik az ország legkedveltebb fürdőit. Szeptember elején derül ki, melyik lesz Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője. A versenyt a Magyar Fürdőszövetség is támogatja.

A Hungarospa az élbolyban

Hajdú-Bihar megyéből idén 14 fürdő vesz részt a szavazásban. A szervezők a verseny során többször közzétettek részeredményeket az aktuális állásról. A legutóbbi, augusztus 15-én közzétett kategóriánkénti TOP 10-et szemügyre véve látható, a megyei indulók közül egy fürdő áll közel ahhoz, hogy a szavazás végén is a legjobbak között szerepeljen.

Két héttel a verseny vége előtt Az Év Fürdője kategóriában indult Hungarospa Hajdúszoboszló szerepel a legjobbak között. A megyei versenyben a Hajdúnánási Gyógyfürdő és a két debreceni fürdő, az Aquaticum és a Kerekestelepi Termálfürdő állnak még jól. Mivel a verseny nagyon szoros, akár nekik is lehet esélyük arra, hogy jó végeredménnyel zárjanak.

A szavazásban szerepelő Hajdú-Bihar megyei fürdők ide kattintva láthatóak.

Nagy hajrá és szoros eredmények várhatóak

A korábbi évek tapasztalata alapján az utolsó két hétben érkezik a szavazatok közel 20%-a, és a helyezések is sokat változhatnak, így a jelenleg jól szereplő fürdők sem nyugodhatnak meg teljesen. Szavazni augusztus 31-én éjfélig lehet.

Teteje