A fiatalság elixírje, a rendezett szerkezetű víz

strukturált víz előállítása
 

A fiatalság elixírje, a rendezett szerkezetű víz

Az elismert koreai tudós, dr. Mu Shik Jhon egy egészen új elméletet ismertetett 1986-ban az öregedéssel kapcsolatban miszerint ez a folyamat a rendezett szerkezű víznek a fokozatos elvesztését jelenti a sejtekből, szövetekből illetve a szervekből. Ezt a folyamatot testünk teljes víztartalmának általános csökkenése kíséri.

Testünkről tudjuk, hogy nagyrészt vízből tevődik össze. Ez egy kisbaba esetén 70-78%-ot, idősebbeknél ~50%-ot jelent. A professzor elmélete alapján úgy véli, hogy növelhető az életerő, lassítható az öregedési folyamat, megakadályozhatók a betegségek kialakulása, elősegíthető a méregtelenítés, a tápanyag-felszívódás, a fokozottabb hidratálás és a sejtek közötti kommunikáció a rendezett víz fogyasztásával.

Az élő víz, avagy rendezett szerkezetű víz az ősi, természetes forrásokban fedezhető fel. A vízelosztó rendszerek miatt a csapvíz jellemzően elveszti éltető erejét, mire a háztartásokba jut. Földünkön az ivóvíz jelentős része szegénynek bizonyul energetikailag, kristályszerkezet nélküli, úgynevezett hol víznek is hívjuk.

A szervezetünkben zajló élettani folyamatok kizárólag rendezett szerkezetű vízben mennek végbe. Ha a szervezetbe olyan víz kerül, amely kristályszerkezet nélküli, szétesett, azt igen nagy energia-ráfordítással kell átalakítania rendezett vízzé. Fiatalabb korban az energiaszint még magasabb, így a holt víz könnyebben átalakítható, mint idősebb korunkban. Annak érdekében tehát, hogy lassítsuk öregedésünket, figyelnünk kell az elfogyasztott víz mennyiségére, minőségére, hogy élő víz legyen, és mentes legyen a káros anyagoktól.

Az aranymetszés szabályai alapján készült svájci Nature’s Design egyedülálló üvegtermékeket gyárt, amely létrehozzák a rendezett kristályszerkezetű, élő, természetes molekulastruktúrájú és energiaszintű vizet. A termékeknek ezen tulajdonságait laboratóriumi vizsgálatok támasztják alá (E.F. Braun CH-3628 Uttigen), melynek eljárását dr. Masaru Emoto japán tudós fejlesztett ki. A termékpalettán még található kancsó, ivó- és borospoharak, energia-alátétek és porcelán termékek is. Az élő víz tehát fiatalságunk elixírjét jelenti, mellyel élni kell.

a-biobolt.hu

tiszta víz, rendezett szerkezetű víz

A cikk partnere: 

Teteje