Hogyan lehet megtalálni a legjobb munkaerőt?

 

Hogyan lehet megtalálni a legjobb munkaerőt?

A munkaerőhiány továbra is gondot okoz a cégeknek. Álláshirdetések tömegére lehet számítani, úgy mint a tavalyi évben. Mi a valódi titok, hogy a legkönnyebben megtaláljuk a legjobb embereinket? Kérjük szakértők segítségét!

Jelenleg a piacvezető álláshirdetési portál a Profession.hu. Itt keresnek a legtöbben állást, ezért itt is hirdetnek a legtöbben, és fordítva. Viszont épp ezért óriási a zaj, rengeteg az álláshirdetés. Ha a hirdetések tengerében nem figyelnek fel az álláskeresők a mi ajánlatunkra, akkor hiába várjuk a jelentkezéseket. Mit tehetünk? Nemes-Nagy Szilvia szakértőnk segít!

Hol és hogyan hirdessünk?

Gyakori kérdés az ügyfelektől, hogy hol hirdessünk? Milyen csatornákat válasszunk? Egy biztos: találékonynak kell lenni. A következő tippekről fontos tudni, hogy mostanra érvényesek, pár hónap múlva lehet, hogy teljesen más lesz a helyzet, annyira gyorsan változik ez a terület. Ezért használd a tippeket most, ha épp szükséged van új munkatársra. Az álláshirdetések készítése már nem is a munkaerőpiacra hasonlít, hanem olyan, mint a marketing. Folyton résen kell lenni, figyelni kell, hogy mi működik és mi nem. Aki azt mondja, hogy ez és ez a trükk mindig beválik a hirdetéseknél, az eleve gyanús. Ma folyamatosan fel kell hívni magunkra a figyelmet, aki ezt nem tanulja meg, az le fog maradni a termékeivel a piacon és a cégével a munkaerőpiacon.

Alapvető törvényszerűségek a sikeres álláshirdetéshez

Olvass tovább.....

Teteje