Jubileumi Decathlon Családi Futóverseny

jubileumi decatlon futás Debrecen
 

Jubileumi Decathlon Családi Futóverseny

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület már ötödik alkalommal szervez Decathlon Családi Futást 2017. május 27-én 14.00 órától. A rajt a Decathlon Áruház parkolójában lesz, ahol 1,5 km-es és 6 km-es távon lehet indulni.

A rendezvény célja minden évben, hogy minél többen kezdjenek el sportolni, mozogni, gyerekek és felnőttek egyaránt. A rövidtávon (1,5 km) nincs nevezési díj.  A 6 km-es távra 1500.-Ft, amely összeg levásárolható a rajtszám felmutatásával a Decathlon Áruházban. A rajt előtt Sándor Nikolett a G4 Fitnesz aerobic edzője tart közös bemelegítést. A rövidtávot teljesítők a célban müzli szeletet, nápolyit, szőlőcukrot, Smile palacsintát és vizet kaptak. A hosszabb távon indulók emlékérmet is vehettek át a célban. Az első három női és férfi versenyző díjazásban részesül.  

A futás útvonala:

(1 kör: 3 km)

Decathlon Áruház parkoló – Karinthy Frigyes utca – Kaffka Margit utca – Karinthy Frigyes utca – Tankó Béla utca – Akadémia utca - Decathlon Áruház parkoló.

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2017. május 27-én 13:30-tól 15:30-ig. Az útvonal nem kerül lezárásra, a polgárőrség által biztosítva lesz, de forgalomkorlátozásra lehet számítani. Kérünk minden személyautót a futás útvonalán fokozott óvatossággal közlekedjen!

Teteje