Karácsony az állatokkal

 

Karácsony az állatokkal

Míg a szülők készülődnek az ünnepre, vásárolnak vagy dolgoznak, a gyerekek és a nagyszülők izgalmas programokkal tölthetik el az időt a debreceni állatkertben. Bronz-, ezüst- és aranyvasárnap páros kedvezménnyel várjuk az unokákat a nagymamákkal, nagypapákkal.

Sokaknak okoz gondot, hogyan hangolják össze a karácsony előtti teendőket azzal, hogy közben a gyerekek is jól szórakozzanak, biztonságos körülmények között. Néhány órára levesszük ezt a gondot a szülők válláról. A Nagyerdei Kultúrparkban szép környezetben, a friss levegőn és fűtött épületeinkben szervezünk Adventi kalandokat a legkisebbeknek, ahol az intézmény hozzáértő szakemberei gondoskodnak a tartalmas kikapcsolódásról.

Az Adventi kalandok időpontja: december 7-e, 14-e, 21-e délelőtt 10-től 12 óráig

Az Adventi kalandok tervezett programjai:

· csacsifogatos séta a friss levegőn (elkísérjük Szamócát, a szamarunkat, aki eleséget visz a többi állatnak)

· etetés az állatsimogatóban (a simogatás mellett ezúttal csemegékkel is kedveskedhetnek a gyerekek a kecskéknek, póniknak, juhoknak, stb…)

· látványetetés a gibbonoknál (láthatjuk a „majomparádét”, amikor a gondozók kedvenc finomságaikkal kényeztetik az állatokat)

· szakvezetés a Pálmaházban (a fűtött épületben mindent megtudhatunk azokról az állatokról, akik soha nem találkoznak a téllel, mert állandó melegben élnek)

· hüllők testközelből (őrizzük meg a hidegvérünket: kígyókat simogathatnak a bátor vállalkozók)

 

A kedvezményes páros belépő ára:

· egy nagyszülő és egy unoka számára 20% kedvezménnyel összesen: 1.520,- forint

· velük érkező további gyermek számára: 700,- forint

Forrás: Nagyeredei Kulturpark

Teteje