Okoseszközök, négylábú családtagjainknak

okoseszköz háziállatoknak
 

Okoseszközök, négylábú családtagjainknak

Számtalan innovatív fejlesztés egyszerűsíti le az állattartók feladatát, amikor a kutyáik, macskáik szórakoztatásáról vagy ellátásáról esik szó. Az alábbiakban megismerkedhetünk pár, újabb hasznos segítőtárssal.

Petnet SmartFeeder etető

A kapcsolódó Android és IOS operációs rendszerű készülékekre telepíthető alkalmazás segítségével igény szerinti etetési ütemterv is megszabható. Eképp a gazda biztos lehet benne, hogy az állat folyamatosan a megfelelő mennyiségű élelemhez jut. Pluszban az alkalmazás az előre megadott paraméterek szerint (például kor, súly és általános aktivitás) még tanácsokkal is ellátja az állattartókat.

Az adagoló több mint három kilogramm eledel raktározására képes, és jelzéssel tájékoztat, ha ideje újratölteni a tartályt. Igény szerint párosítható az eszköz a Nest okoskamerával és az Amazon okosotthon-berendezéseivel, ha nem vagyunk otthon, akkor is szemmel tarthatóak az állatok.

A Petnet SmartFeeder a gyártó honlapjáról szerezhető be 149 dolláros áron (közel 40 ezer forintért).

GoPro Fetch

A kutyahám sajátossága, hogy kimondottan arra tervezték, hogy a gazdi a póráz mellett egy GoPro-t is a kutya hátára vagy nyakába rögzítsen (a kamera nyilván nem alaptartozék).

A speciális kamerarögzítésnek hála a felvételek alapján a felhasználó a szó legszorosabb értelmében kedvence szemszögéből pásztázhatja a világot. A hámot az Amazonról 40 euróért (mintegy 10 ezer forintért) lehet megvásárolni.

GoPro Fetch

Teteje