A Wizz Air debreceni bázisának első évfordulója

 

A Wizz Air debreceni bázisának első évfordulója

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma ünnepelte debreceni bázisának első évfordulóját. A légitársaság egyik új Airbus A320 típusú repülőgépe 2015. december 15 óta teljesít szolgálatot Debrecenben. A légitársaság új bázisát a Wizz Air és a Debrecen Airport három évi sikeres együttműködését követően nyitotta meg, ezzel 36 közvetlen munkahelyet teremtett és további lehetőségeket hozott a régiónak.

A jelentős mérföldkő alkalmából tartott sajtótájékoztatón a WIZZ bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből az izraeli Tel-Avivba. Az új útvonal 2017. március 26-án indul hetente két alkalommal. A járatra a jegyek 8 990 forintos* kezdő viteldíjon már foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

Első debreceni járatának 2012-es indulása óta a Wizz Air folyamatosan bővítette debreceni hálózatát, amely ma már hat alacsony viteldíjas útvonalból áll. 2016 első 11 hónapjában a Wizz Air 258 000 utast szállított debreceni útvonalain, ami az előző év hasonló időszakához képest 92%-os növekedést jelent. A légitársaság éves szinten több mint 200** helyi munkahelyet támogat a légiiparban, a közlekedésben, a vendéglátásban és a turizmusban.

A Wizz Air jelenleg két magyarországi bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben összesen 11 repülőgéppel, és nemrég jelentette be, hogy a budapesti flotta újabb géppel bővül 2017 áprilisától – összesen több mint 1000 főt foglalkoztatva hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben. Az új debreceni útvonallal a WIZZ hazai hálózata már 65 útvonalat kínál 28 országba.

A Wizz Air a bázis évfordulóját figyelemreméltó ajánlattal ünnepli, melynek keretében minden Debrecenből induló vagy oda érkező járat 20%-os kedvezménnyel*** foglalható. A kiemelkedő egy napos promóció még nagyobb megtakarítást jelent a magyar utasoknak és a hazánkba látogatóknak egyaránt.

wizzair.com

Teteje