debrecen

 

Néhány hét alatt 10 százalékos áremelkedés a debreceni lakáspiacon

Tartós áremelkedést is hozhat a debreceni lakáspiacon a BMW beruházás

Bars kezelés Debrecen
 

Amikor „futnak a Barok”

32 Bar pont gyengéd érintésével a fejen történik a kezelés. Eltűnnek a korlátozó gondolatok, érzések, a hátráltató erők életünk különböző területeiről. Az életünkben fellépő problémák, akadályok megoldásra találnak. Gondolataink átformálódnak, ami visszahat fizikai testünkre és ezáltal egészségünkre testi, lelki, fizikai szinten.

 

Fotópályázat: 103 éves ékkő Debrecenben

Az Árpád téri templom látványos átalakuláson ment át az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően mostanra visszanyerte régi pompáját. A felújítás során fokozatosan jelent meg előttünk a 100 éves homlokzat eredeti másolata.

mandala festés
 

Mandala festő estek

A mandala testre, szellemre pozitív hatással van. Festése során elindulunk saját mélységeink felé, melynek során hatalmas felismeréseink születhetnek. Játékos önfelfedezés, amely kiegyensúlyozottságot, boldogságot, nyugalmat ad számunkra.

szállás debrecenben
 

15 százalékkal bővült a belföldi turizmus a II. negyedévben

Ismét nagyot ment a belföldi turizmus 2017 második negyedévében, a Szallas.hu elemzése alapján a növekedés elérte a 15 százalékot a tavalyi év hasonló időszakához képest.

 

Fergeteges Django swing koncert Debrecenben!

2017. április 13.. csütörtök 20h
Sikk klub - Debrecen, Domb u. 1.

 

Debrecen ismét jól szerepelt

Ötödször is Debrecen az Internetes Kultúra Fővárosa

 

Pilótafülke szimulátor képzés

Új pilótafülke szimulátort mutattak be a Wizz Air-nél. Nézze meg a galériában.

200 milliárd debrecenbe_debrecen-portal
 

200 milliárd forintot öntenének Debrecenre

Soha nem látott fejlesztési program kezdődik Debrecenben: az Új főnix terv keretében több mint 200 milliárd forint fejlesztési forrás válik elérhetővé a város számára a 2020-ig tartó európai uniós költségvetési időszakban.

debreceni repülőtér_debrecen-portal
 

A debreceni repülőtér a régió gazdasági motorja

A Debreceni Repülőtérre úgy tekintünk, mint a régiónk gazdasági motorjára. Minden befektetési tárgyalás témája itt Debrecenben, milyen a megközelíthetősége a városnak, és mindig előnyt előnyt jelent az, hogy vannak menetrend szerinti repülőjárataink

Oldalak

Teteje