Átváltoztatjuk - Szépségszalon

 

Átváltoztatjuk - Szépségszalon

László Izabella, Debrecenben a Nyugati utcai szépségszalon 30 éve mestervizsgázott tulajdonosa és jól képzett szakemberei üzemeltetik a város egyik legjobb, profi szépségszalonját.  Családias hangulat, exkluzív, kellemes környezet és barátságos, közvetlen kiszolgálás vár mindenkit, aki úgy dönt, hogy ad magára és itt változik még szebbé. Könnyen megközelíthető, frekventált helyen (buszpályaudvar mellett), ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk vendégeinket.

Fő mottónk:

"Nálunk nincsenek sablonok, minden Vendégünk egyedi kívánságait valósítjuk meg, hogy mindenki csiszolt és ragyogó gyémántnak érezze magát!"
 
A László Izabella fodrász és átváltoztató szalon kínálatából:
 
Fodrászat
Arcformájának és egyéniségének megfelelő, trendi frizurák készítése.
  • tartós frizura készítés
  • alkalmi frizurák
  • frizurákhoz kiegészítőket is biztosítunk
  • póthajak bérbeadása
  • tartós hajegyenesítés és göndörítés
  • afrofonás és raszta frizurák készítése
  • gyógyítás
 
Manikűr
" Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, amit már megadott."
A kéz olyan, mint egy névjegy sok mindent elárul tulajdonosáról.
 
Szolárium
Álló szoláriumunk BRAUN csokicsöves, extra és EU-csöves barnítást vállalunk olcsón. 8 napig tartó azonnali barnítást is vállalunk vitaminos anyaggal.
 
UV-mentes barnulás
By Nature - ahol a szépség és az egészség találkozik. Már nem kell többé órákon keresztül a napoznod!
Nem kell félni, hogy ráncos, foltos lesz, vagy netán más ártalom éri majd a bőrét. Az idén lehetősége van rá, hogy egy magasabb fokra emelje a barnulás élvezetét a BY Nature UV mentes barnító  rendszer használatával.
 
Masszázs
Ha rossz a tartásod, sokat dolgozol ülve, a kritikus pontokon újra és újra visszatér a hát és derékfájás, a nyakizmok görcsei. Gyere masszázsra! A gyógymasszázs a mozgásszervi panaszok nélkülözhetetlen kiegészítő kezelése, gyógyítója. Ha szeretnél fittebb, egészségesebb testben élni, a testmozgás és a helyes étrend mellett az anyagcsere folyamatok serkentéséhez fontos a rendszeres masszázs.
 
Hajhosszabbítás, hajfelvarrás
Különleges alkalmakra, akár csak egy fényképezésre is valamint hétköznapra is hosszítjuk a hajad.A hajfelvarrásnál a póthajat nem kell feltétlenül megvásárolnod, hanem bérbe is kaphatod tőlünk.
 
Smink tetoválás
  • Szemöldök tetoválás
  • Szájkontúr tetoválás
 
Szauna
Infraszaunánk 2 személyes, szauna bérletet ajándékba is adhatsz a párodnak, kikapcsolódásra, relaxációra, fogyasztásra, cellulitisz kezelésre is tökéletes.
 
Kozmetika
Ráncaidat tartósan eltüntetjük speciális kezeléseinkkel, amelyek friss, fiatalos megjelenést biztosítanak számodra. A legszebb alkalmi és hétköznapi sminkek, ingyenes tanácsadás, hogyan tartsd meg a kialakított stílust egyszerűen és könnyedén.
 
Ha már van törzsvásárlói kártyája akkor minden szolgáltatásunk alapárából 20% kedvezményt  biztosítunk!
 
 
Elérhetőségeink:
Debrecen, Nyugati u. 46.
06-52/747-220, 06-20/33-44-127

Térkép: 

Teteje