Épkézláb Munka- és Military Ruházat

 

Épkézláb Munka- és Military Ruházat

- munkavédelmi termékek áruháza

Cégünk jó minőségű munkaruházati cikkeket és munkavédelmi eszközöket kínál. Cipők, bakancsok, nadrágok, overálok, sisakok, egyszer használatos eldobható termékek, fülvédők, védőszemüvegek, maszkok, porálarcok, szűrőbetétek mind megtalálhatók nálunk.

Az Épkézláb csapata gondoskodik arról, hogy egyedi munkaruházati igényeik is gyorsan, pontosan ki legyenek elégítve.

Munkaruházati termékek:

Termékeink között megtalálhatóak a különböző foglalkozásokhoz törvény szerint is elengedhetetlen védőruhák, védőfelszerelések.

Fejvédő felszerelések:

 A különböző fejet védő eszközök találhatóak meg itt pl. arcvédő, sisak, sapka. Minden, ami megvédheti a fejünket a munka káros fizikai hatásaitól vagy a hidegtől. Ugyanebbe a munkavédelmi kategóriába tartoznak a hegesztés káros ártalmaitól mentesítő hegesztőpajzsok is.

Arcvédő, sapka sisak: A fej biztonságát, hő és mechanikai védelmét biztosító munkavédelmi termékek.

Munkavédelmi szemüveg: A szem védelmét biztosító szemüveg és védőszemüveg termékek. A különböző munkákhoz Portwest, és Pulsafe munkavédelmi szemüvegeket kínálunk.

Légzésvédelem: A munkahelyi káros por és gáz belélegzését gátló porálarc, félálarc és gázálarc termékek a hozzájuk szükséges szűrőkkel. A szelepes pormaszk a szobafestési munkálatoknál igen jól jöhet!

Fülvédelem: A fül védelmére szolgáló, hangos, zajos környezetben alkalmazható füldugó, fültok termékek. A szobafestés, lakásfelújítás mindig nagy zajjal jár! Járjon Ön előtte!

Kézvédelem: A kéz mechanikai, hő és vegyi védelmét biztosító kesztyű, és kézkrém termékek. A kéz védelme rendkívül fontos!

Lábvédelem: Munkavédelmi cipő, bakancs és papucsok a láb mechanikai védelmére.

Nadrág: A különböző foglalkozásokhoz szükséges, derekas nadrág, kantáros nadrág, és kezeslábas mechanikai és hővédelemmel.

Kabát: Munkaruházati kabát, mellény neves márkákból, pl. Panoply, Portwest munkaruhák bő választéka.

Ing: Ebben a kategóriában a felsőruházati termékek (ing, póló, pulóver termékek) találhatóak polár, illetve pamut anyagból.

Zuhanás gátló: A leesés elleni védelem termékei: karabiner, kikötőkötél, biztonsági heveder, zuhanás gátló, kötél.

Eldobható ruházat: Egyszer használatos munkaruhák: cipővédő, sapka, maszk, latex kesztyű, köpeny.

Elérhetőségeink:

4029 Debrecen, Cegléd u. 1.

telefon: 06(52)319-256

e-mail: munkaruha@mandn.hu

Nyitva tartás: H-P 9-17-ig

 

Térkép: 

Teteje