Új és használt bútorbolt

 

Új és használt bútorbolt

Újra nyitva a megszokott helyén a Bútorbolt!

A Bútorüzlet itt a Külsővásártéren már 20 éve „reneszánszát éli”.

A szomszédságban kezdődött és nem kellett a szomszédtól messzire menni, jó ideje itt is megnyitottunk már. A bútorok minősége és szépsége láthatóan évről évre a vásárlók kedvében járnak, mert csak észre kell venni, hogy milyen apró figyelmességek által, lehetnek teljesen személyre szabottak bútoraink. Otthonos színek, vidámság lepi meg, amikor ide betér a vásárló.

Konyhabútoraink megrendelésre is készülnek, kiállított darabjainkon kipróbálhatják a fiókok és lámpák „összjátékát”.

Szobánkból egyszerűen egy elhúzható ajtós szekrénnyel, gardrobot választhatunk le, ami lehet kisebb szoba esetén teljes tükörrel borítva. Az óriásinak tűnő ajtók, lágyan húzhatók, minden esetben örömet nyújtva az öltözködéshez.

Étkezőbútoraink otthonának megfelelő belső méretéhez igazítva, tervezve az étkezés kényelmét és gyorsaságát, az egyszerű kiszolgálást segítve választható különböző méretben, stílusban.

Gyermekbútorban is van választék, „játékos felületek” a gyerekek életteréhez alakítva. Ugyanazon helyen, a szobában van lehetősége a játék, a tanulás, mászás örömeire is.

A kisbútorok sem maradhatnak el, a lakás különböző szegleteit hangulatossá teszik. A szemet odavonzza, és elégedettséggel tölti el, ha egy hangulatában odaillő „szobrot” talál, ami lehet egy kisszekrény, egy fogas vagy akár egy virágtartó állvány.

Megújult belsővel és árukészlettel várjuk kedves vevőinket.

Barátságos és szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésükre.

IM-BE Kft.

Tel: (52) 449-449

Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00

                       Szo: 9:00-13:00

Térkép: 

Teteje