Art'z Modell

 

Art'z Modell

Az Art’z Modell divatmárka hosszú ideje arra törekszik, hogy üzleteiben lehetőséget adjon neked a felfedezésre és kísérletezésre. Kísérletezésre az anyagokban és a szabásokban. Mostantól Debrecenben is megtalálhatod a különleges alkalmakra a tökéletes darabot, melyeken legfontosabb az egyediség, legyen szó ballagásról vagy egy esti cocktail-partyról.

Biztos lehetsz abban, hogy a vásárolt ruháddal nem fogsz szembe találkozni. Ennek érdekében alakították ki a kizárólag az Art’z Modellben működő „hetente változó kollekció” rendszerét. Hogy mit jelent ez? Az üzletek kollekcióját minden héten új termékekkel frissítjük, amelyek változatlanul stílusos és igényes arculatáról tervezőnk, Sz. Mohácsik Tünde és a cég saját fejlesztőgárdája gondoskodik.

A hazai divatélet aktív szereplőjeként ruháinkat gyakran ismerheted fel divatbemutatókon és a médiában. Ha ellátogatsz hozzánk a legújabb üzletünkbe Debrecenben a Miklós utcán egy exclusive környezetben bátran kísérletezgess különleges ruháinkkal! Egy dolog nálunk muszáj: a próba. Alakra szabott modelljeink ugyanis csak rajtad nyerhetik el igazi formájukat. Ennek érdekében  termékeinket szükség szerint reád is alakítjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy a te számodra is megtaláljuk a megfelelőt!

Ha még nem tudod mit akarsz, de azt biztosan tudod, hogy mit nem akarsz, akkor nálunk a helyed! Üzleteinkben egyedi igények megvalósítására is van lehetőség.
Ha az Art’z Modell fiatalosan nőies darabjai mellett még vágysz valami igazán különlegesre, akkor tekintsd meg alkalmi modelljeinket.

Látogass el üzletünkbe és találd meg egyedi Art’z-od nálunk.

Cím: Debrecen Miklós u. 16.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10:00-19:00, Szombat: 10:00-14:00
Telefon: 70/387-1823
E-mail: stilusjoga@gmail.com

Térkép: 

Teteje